İlahi Kılıçdaroğlu güldürdün bizi!

Kılıçdaroğlu seçim şarkısı gerçek olsun, yüzümüz gülsün diye belediye başkan adayının ismini değiştirdi(!)

11 Mart 2014 Salı 14:30
İlahi Kılıçdaroğlu güldürdün bizi!

CHP'nin30 Mart seçimlerine özel yeni bir şarkısı var. Onur Akın söylüyor. Allah için güzel bir şarkı, hareketli. Ama nerden bilirdik sözlerinin bugünkü Çorum mitinginde gerçekleşeceğini. Şarkının nakaratında "Güldür yüzümüzü güldür CHP' deniyor. Sağolsun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Çorum mitinginde gerçekten güldürdü bizi. Partisinin belediye başkan adayı Kenan Nuhut'a 'Metin Nohut' demez mi? Hem de iki kez. İlahi Kılıçdaroğlu, bizi güldürdün ya ne diyelim, sağolasın. 

Bu arada, nakaratın ikinci kısmı 'Güldür güldür, gümbür gümbür geliyor CHP' şeklinde. Biz güldük, ancak CHP nasıl geliyor, 30 Mart'ta göreceğiz inşaallah. 




habercim19




Son Güncelleme: 11.03.2014 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atakan arslan 2014-03-11 22:38:53

akp yalakası olmayın! düzgun haber yapın duzgun !

Avatar
erdal karslı 2014-03-26 09:44:28

istanbulda yaşıyorum.ben de sizin gibi çok tuhaf karşıladım. detayını araştırdım.. soyadını yanlış söylemiş ama metin kenan beyin ön adıymış. muhtemelen sizde böyle olduğunu sonradan öğrenmişsinizdir. ben siyaset için yazmadım. gerçek bilinsin istedim. zira ben bahsi geçen partili değilim. hoş hiç bir partili değilim. bize kaybettirdil-klerinden başka faydaları yok. sağlıklar.