Neymiş? Demek ki her yazılan doğru değilmiş!

Demek ki neymiş, her duyduğuna, her okuduğuna inanmayacakmışsın... Bunu bize Ceylan bir güzel ispatladı.

24 Mart 2014 Pazartesi 10:40
Neymiş? Demek ki her yazılan doğru değilmiş!

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan'ın başına gelen duruma daha uygun bir atasözümüz var, ama onu söylemeyelim, arif olan anlar.

Bir sitede CHP Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut'un Çorum'da oy kullanamayacağı iddia edildi, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan da doğruluğunu araştırmadan, soruşturmadan, yemedi-içmedi, partisinin geçtiğimiz Cuma günü Yazı Çarşı'da düzenlediği mitingte bunu kalabalığa söyledi. N'oldu? Utandığıyla kaldı. Nuhut kapı gibi seçmen bilgi kâğıdını basına gönderdi. Ceylan rakibine gol attığını zannederken golü kendi kalesinde gördü. 

Sonrasında, ne bu iddiayı haber yapan siteden, ne de Ahmet Sami Ceylan'dan düzeltme, özür geldi. Hatadan dönmek ve özür dilemek de bir erdemdir. Ama nerdeeee...

E şimdi demezler mi adama, 'kardeşim atıyorsunuz bari destekli atın" diye. 






haberim19






Son Güncelleme: 24.03.2014 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2014-03-24 19:58:19

Sayın editör Ahmet beyle derdin nedir Ak partili olan tek Ahmet Ceylanla ilgili olumsuz haber yapıyorsun o söylediği haber ulusal bir haber servisinde de yazmıştı (haber 7)