Ramazan Sokağı’nda şiir gecesi

Ramazan etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü konukları ağırlayan Çorum Belediyesi, bu kez şiir yorumcusu Ahmet Cihat Sancar'ı misafir etti.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 17:12
 Ramazan Sokağı’nda şiir gecesi


Beledieye7den yapılan açıklamaya göre, Her akşam Ramazan Sokağında gerçekleştirilen etkinlikler, coşkuyla devam ediyor. Çorum Belediyesi'nin  organize ettiği programa katılan Ahmet Cihat Sancar, Çorumlulara doyumsuz bir şiir ziyafeti çekti

Ahmet Cihat Sancar'ın şiir dinletisini Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ahmet Cihat Sancar, seslendirdiği birbirinden güzel şiirlerle dinleyenleri coşturdu. Ziyaretçilere şiirleri, fıkraları ve esprileriyle unutulmayacak bir gece yaşatan Sancar, etkili sesiyle okuduğu birbirinden güzel şiirleriyle, meydanı dolduran yüzlerce Çorumlu adeta mest etti.

Program sonunda Ahmet Cihat Sancar'a Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, tarafından çiçek takdim edildi.

Kıssadan Hisse

Çorum Belediyesi Ramazan Sokağında yapılan etkinlikte sahne alan Meddah, anlattığı hikayelerle katılımcıları hem güldürüyor, hem de düşündürüyor.

Her akşam farklı bir konuda hikaye anlatan Meddah, anlattıkları hikayeler ile duygu dolu dakikalarda yaşatıyor.

Eğlence Devam Ediyor

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Ramazan Sokağı şenlikleri coşku içerisinde devam ediyor. Ramazan şenliklerinde sahne alan tiyatrocular, oynadıkları skeçler izleyenlerden tam not aldı.

Her akşam, düzenlenen ramazan etkinliklerine çay, meşrubat, mısır ikramının yanı sıra çocuklar için Şeker, limonata, Tahta bacak adam gösterisi, Hacivat-Karagöz, orta oyunları, skeçler ve çeşitli yarışmalar ile dolu dolu geçen Ramazan etkinlikleri düzenlenen konserler ile de renklendiriliyor.

Mehter Coşkusu

Çorum Belediyesi Mehter Takımı Ramazan Sokağında verdiği konserde büyük alkış topladı. Vatandaşlar Mehter Marşları eşliğinde coştular. Fetih Marşı, Ceddin Deden, Genç Osman, Hucum Marşları eşliğinde vatandaşlarda coşkuyu doruğa çıkarırken, şenliğe katılan çocuklarda gösterilerden büyük zevk aldılar.

Selahattin Delice Komutasındaki Çorum Belediyesi Mehter Takımı yaklaşık 30 dakikalık gösterisinin ardından alkışlarla sahneden ayrıldılar.




Son Güncelleme: 24.07.2013 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.