‘Sol Yanım Acıyor’

Ayla Aydemir’in şiir dinletisi beğenildi

29 Temmuz 2013 Pazartesi 15:44
 ‘Sol Yanım Acıyor’


‘Sol Yanım Acıyor’ adlı şiiriyle tanınan Şair Ayla Aydemir, Çorum’da şiir dinletisi ile dinleyenlere duygu dolu dakikalar yaşattı.

Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Ayla Aydemir 'ın şiir dinletisi ve anlattığı hikayeler beğeni topladı.

Çorum Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Ramazan Şenliklerinin 20. Gününde sahne alan Ayla Aydemir, kendi yazdığı şiirlerinde aralarında olan birbirinden güzel şiiri okurken, en ünlü şiiri olan ‘Sol Yanım Acıyor’ adlı şiir dinletisinin finalinde okudu.

'Sol yanım acıyor' adlı şiir ile ilgili açıklamalar yapan Ayla Aydemir, Aslında 'Sol yanım acıyor' diyerek başka bir şey yazacaktım. O duygularla yazıya oturdum fakat yazdıkça başka bir yere gitti. Asıl olan yazana değil, yazdırana bakmaktır. Bize kaleme kağıda dokunmak kaldı. Yaklaşık 25 dakikada yazdım ve yazarken de çok ağladım." dedi.

Gece  geç saatlere kadar okuduğu şiirler ile Çorumlulara hoş bir ramazan gecesi yaşatan Ayla Aydemir’e Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, tarafından çiçek takdim edildi.

Şair Ayla Aydemir, şiir dinletisinin ardın ‘Sol Yanım Acıyor’ adlı şiir kitaplarını sevenlerine imzalarken, Ayla Aydemir, hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ramazan Sokağında Kahkaha Tufanı

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Ramazan Sokağı şenliklerinde sahne alan tiyatrocular, oynadıkları skeçlerle izleyenlerden tam not alıyor.

Her akşam, düzenlenen ramazan etkinliklerine çay, meşrubat, mısır ikramının yanı sıra çocuklar için Şeker, limonata, Tahta bacak adam gösterisi, Hacivat-Karagöz, orta oyunları, skeçler ve çeşitli yarışmalar ile dolu dolu geçen Ramazan etkinlikleri düzenlenen konserler beğeni topluyor.

Ramazan eğlenceleri Mürsel Paşa Türk Müziği Topluluğu, Sıra Gecesi, Ubeydullah Sezikli, Dünya Kur’an- Kerim Okuma 1. Muhammed Tusi, Sema Gösterisi, Zekai Tunca gibi sanatçılar tarafından, şiir, ilahi konserleri ile devam edecek.





Son Güncelleme: 29.07.2013 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.