Sünnet oldular, hediyeleri aldılar

Osmancık Belediyesi geleneksel hale gelen hizmetlerinden birini daha gerçekleştirerek, toplu sünnet şöleni ile 105 çocuğu sünnet ettirdi.

30 Haziran 2013 Pazar 18:27
 Sünnet oldular, hediyeleri aldılar


Sünnet Şöleni geleneğini devam ettirmeyi sürdüreceklerini ifade eden Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, “Sünnet şölenlerinde köylüsüyle kentlisiyle, merkeziyle, uzak mahalleleri ile bir bütün olduğumuzu gösteriyoruz.” dedi.

Osmancık Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği Sünnet Şöleni’nin onuncusu gerçekleştirildi. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen program ile 105 çocuk toplu sünnet töreni ile sünnet ettirildi.

FUTBOL TOPU VE SAAT HEDİYE

Sünnet Şöleni araç konvoyu ile başladı. Belediye araçlarının da yer aldığı konvoyda sünnet olacak çocuklar ve aileleri ilçe turu attı. Daha sonra Ada Spor Kompleksi'nde Belediye Başkanı Bekir Yazıcı tarafından tüm çocuklara tek tek futbol topu dağıtıldı. Belediye tarafından düzenlenen sünnet şöleni programını haber alan Zümrüt Kiremit ortaklarından işadamı Ali Osman Yiğittaşçı tarafından çocuklara saat hediye edildi.

Ada Spor Kompleksi’nde sünnet olacak çocuklara ve ailelere hitap eden Başkan Yazıcı, sünnetin hem dinimizin emri hem de sağlık açısından önemli bir operasyon olduğunun altını çizdi. Sünnet Şölenleri’nde birlik ve beraberlik mesajlarının verildiğine de vurgu yapan Yazıcı, “Geleneksel olarak devam ettirdiğimiz sünnet şölenimiz bu yıl da devam ediyor. Biz köylüsüyle kentlisiyle, merkeziyle, uzak mahalleleri ile bir bütün olduğumuzu en güzel şekilde sünnet şölenlerinde gösteriyoruz. Önceki başkanlarımız duyarlılık ile başlattığı toplu sünnet şölenlerini devam ettiriyor ve devam ettireceğiz. Biz çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak için futbol topu hediye ediyoruz ama en güzeli de işadamımız Ali Osman Yiğittaşçı'nın saat hediye etmesidir. Biz kimseyi aramadık kendisi gazete haberlerinden yola çıkarak aradı. Bu da bizi çok mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyorum. İnsanımızın bu sosyal projelerdeki duyarlılığı bizleri ayrıca memnun ediyor.” diye  konuştu.

Ada Spor Kompleksi’nin ardından ailelere ve sünnet olacak çocuklara Belediye tarafından İBD Park Tesisleri’nde yemek ikram edildi. Yemeğin ardından Koyunbaba Türbesinde yapılan duadan sonra Osmancık Devlet Hastanesi’ne hareket edilerek çocuklar sünnet edildi.

Devlet Hastanesi’nde çocukları ve aileleri ziyaret eden Başkan Yazıcı, Devlet Hastanesi personeline de duyarlılık ve gayretleri için teşekkür etti.




Son Güncelleme: 30.06.2013 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165