Tanıtıcı levha hatırlatması

Vali Sabri Başköy, Nisan ayı içerisinde yapılan seçim sonucu oluşan Çorum Sanayicileri ve İşadamları Derneği yönetimini kabul etti.

03 Temmuz 2013 Çarşamba 16:31
 Tanıtıcı levha hatırlatması


Valilik makamında gerçekleşen kabulde, ÇORUMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dalyan ile yönetim kurulu üyeleri Alper Yarımca, Murat Kılıçoğlu, Onur Kalaycı, Ali Devran ve Asuman Akoğlu da yer aldı.

Ziyaret sırasında, Ukrayna ve  Moğolistan'a yapmış oldukları çalışma ziyaretleri kapsamında Vali Başköy'ü bilgilendiren ÇORUMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dalyan, devam eden sosyal sorumluluk projeleri ile derneğin yürütmüş olduğu faaliyetleri aktardı.

Derneğin dış ticarete yönelmesinin Çorum’un ihracatının yanında ekonomisi ve istihdamına da önemli katkılar sunacağını, yurtdışı ziyaretlerinin ihracat bağlamında olmazsa olmaz olduğunu ifade eden Vali Başköy, derneğin sosyal sorumluluk projesi kapsamında yürütmüş olduğu Çorum’u tanıtıcı levhaların, Samsun yolu üzerine de yerleştirilmesi ve ülkenin 3. büyük müzesi olan Çorum Müzesi ile Hıdırlık'ın (Sahabe kabirleri) levhalarda bulunması gerektiğini belirterek, levhaları konumlandırırken yer seçimi konusunda karayollarından yardım alınması gerektiğini vurguladı ve ÇORUMSİAD Yönetim Kurulu üyelerini kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.




Son Güncelleme: 03.07.2013 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.