Türkü, Şiir ve Ezgi dolu Gece

Çorum Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Ramazan Sokağında İsa Efe ile Ömer Faruk Özcan’ın Türkü, Şiir ve Ezgilerden oluşan 'Bir telden bir dilden' isimli konseri ile sevenlerine neşeli saatler yaşattılar.

26 Temmuz 2013 Cuma 17:10
 Türkü, Şiir ve Ezgi dolu Gece


Çorum Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre 'Bir telden bir dilden' isimli konseri Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda vatandaşlar takip etti.

Üç bölüm halinde düzenlenen konser ve şiir dinletisinde okunan şiirlerle duygu dolu dakikalar yaşayan vatandaşlar, çalınan türkü ve şarkılarla ramazan coşkusunu doyasıya yaşadılar. İsa Efe ile Ömer Faruk Özcan’ın Türkü, Şiir ve Ezgilerden oluşan 'Bir telden bir dilden' isimli konseri ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar türkü ve şiir dolu bir gece yaşattılar.

Konserin son bölümünü oyun havalarına ayıran ikili, söyledikleri oyun hava şarkılarla şenliğe katılanlar oynayarak konsere renk verdiler. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İsa Efe ile Ömer Faruk Özcan’a çiçek verdi

Ramazan Sokağında Eğlence Dolu Akşamlar Yaşanıyor

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Ramazan Sokağı şenlikleri coşku içerisinde devam ediyor. Ramazan şenliklerinde sahne alan tiyatrocular, oynadıkları skeçlerle izleyenlere hoş dakikalar yaşatıyor.

Her akşam, düzenlenen ramazan etkinliklerine çay, meşrubat, mısır ikramının yanı sıra çocuklar için Şeker, limonata, Tahta bacak adam gösterisi, Hacivat-Karagöz, orta oyunları, skeçler ve çeşitli yarışmalar ile dolu dolu geçen Ramazan etkinlikleri düzenlenen konserler ile de renklendiriliyor.

Ramazan Sokağı şenlikleri düzenlenen eğlencelerin ardından verilen konserler ve şiir dinletileri ile vatandaşlara hoş bir Ramazan eğlencesi veriliyor. Ramazanın 18. Gününde Sokağında İsa Efe ile Ömer Faruk Özcan’ın Türkü, Şiir ve Ezgilerden oluşan 'Bir telden bir dilden' isimli konseri verilirken, Ahmet İnan, Ayla Demir, Mürsel Paşa Türk Müziği Topluluğu, Sıra Gecesi, Ubeydullah Sezikli, Dünya Kur’an- Kerim Okuma 1. Muhammed Tusi, Sema Gösterisi, Zekai Tunca gibi sanatçılar tarafından, şiir, ilahi konserleri verilecek.

Sokağın En İlginç Standı Manisa Mesir Macunu

Ramazan Sokağına gelen vatandaşlar, kendileri için düzenlenen eğlence programlarının yanı sıra Osmanlı evleri görünümlü stantlarda yapılan satışlar ise alışveriş yapma imkanı buluyorlar.

Ramazan sokağında açılan stantların en ilginci ve en çok ilgi duyulan stant ise Manisa’dan gelerek Çorumda satışı yapılan Mesir Macunu oluyor. Çorumlu vatandaşlar, mesir macunu satılan stantta önce macunun özelliklerini ve faydalarını öğrendikten sonra Mesir macunlarını alıyorlar.





Son Güncelleme: 26.07.2013 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165