Ulu Mezar’da güzel şeyler oluyor

Çorum Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan Ulu Mezar’da bir dizi yenilikler yapılıyor.

26 Temmuz 2013 Cuma 15:01
  Ulu Mezar’da güzel şeyler oluyor

Çalışmalar kapsamında gece görüşlü güvenlik kameraları yerleştirilecek, tüm 
hayrat çeşmelerinin su hattı, aydınlatma sistemi ve tuvaletler yenilenecek, hayırsever bir vatandaş tarafından şadırvan yapılacak

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Belediye Başkanı 
Muzaffer Külcü,. hayırseverlerin de çalışmalara katkıda bulunduğunu belirterek, "Bir hayırsever vatandaşımız Ulu Mezarlıkta 6 erkek ve bayan tuvaleti ile kubbeli şadırvan yaptırıyor. Bu tür yardımlarda bulunan tüm hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Dilenci ve hırsızlara karşı mezarlıklarda güvenlik önlemi de aldıklarını ifade eden Külcü, Ulu Mezarlık'ın tamamını gören hakim noktalara 13 adet gece görüşlü güvenlik kamerası yerleştirileceğini bildirdi. Yaklaşık 100 dönüm alana sahip Ulu Mezarlık'ın 24 saat güvenlik kameralarıyla izleneceğini belirten Külcü, "Mezarlıklarımız aldığımız önlemlerle son derece güvenli mekanlar haline geldi.
Çorum Belediyesi olarak dilenci ve hırsızlık gibi her türlü olumsuzluklara karşı en kısa sürede müdahale edebilmek amacıyla bu alanlara güvenlik kameraları yerleştiriyoruz. Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak ve güvenlik kameraları faal duruma gelecektir" dedi.

Ramazan Bayramı öncesinde Ulu Mezarlık'taki çalışmaların tamamlanacağını belirten Külcü, şu şu bilgileri aktardı; "Hemşehrilerimiz 
Ramazan Bayramı'nda mezarlık ziyaretlerini rahatça gerçekleştirebilecek. Yeni açılan mezarlık alanının çorak görüntüsünü ortadan kaldırmak için ağaçlandırma çalışmalarına başladık ve çeşitli türden fidan dikimini tamamladık. Ramazan Bayramı öncesi kentteki tüm mezarlıklara 100 litre gül suyu ve 5 litre gül esansı sıkılacak.

Bu 
Ramazan Bayramı'nda da mezarlıklarımız gül kokacak"




Son Güncelleme: 26.07.2013 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.