Uslu’dan Külcü’ye övgü

Çorum Belediyesi, mahalle iftarlarının üçüncüsünü Gülabibey Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Rüstem Eren Parkı'nda düzenlenen iftara yaklaşık 4.000 kişinin katıldığı bildirildi.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 18:03
 Uslu’dan Külcü’ye övgü


Mahalle iftarına katılan
AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu,  4.5 yılda Çorum’a 500 milyon lira yatırım yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü övdü.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Turhan Candan,  Belediye Meclis Üyeleri Muharrem Uzunoğlu, Tahsin Yüce, Necmettin Durmuşbaş, İsmail Akgöz, Osman Nuri Soyocak, Abdullah Gözübüyüklü, AK Parti Merkez İlçe yöneticileri, mahalle temsilcilerinin yer aldığı iftar yemeği öncesi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye mahalle sakinleri sevgi gösterilerinde bulundu. İftar programına katılan tüm mahalle sakinlerini selamlayan Başkan Külcü, "Bizler için mahalleyi, komşuları birlik beraberlik içerisinde görmek, onları aynı sofranın etrafında toplamak, aynı parkın içerisinde aynı ağacın gölgesinde görmek büyük bir mutluluk." dedi. 

Külcü’ya övgü

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çorum Belediyesi tarafından Rüstem Eren Parkı'nda düzenlenen ve Gülabibey Mahallesi sakinlerinin bir araya geldiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi'nin büyük hizmetler yaptığını söyledi.

Rüstem Eren Parkı'nın dolup taştığı ve yaklaşık 4.000 mahallelinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün kendilerine Belediye faaliyetleri ile ilgili ayrıntılı bir sunum yaptığını, bu sunumda yapılan hizmetleri bir bir görme ve tanıma imkânı bulduğunu dile getirerek "Çorum'a 2009 yılından beri eski parayla 500 Trilyon, yeni parayla 500 Milyon TL'lik yatırım yapıldı. Bu rakam Çorum'a yapılan hizmetlerin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Elbette hizmetler bununla yeterli kalacak değil. Bundan sonra da devam edecek. Çorum insanının hizmete layık olduğunu bilen bir belediye başkanımız var. Bugün de o hizmetlere tanık olmaktan mutlu olduk." dedi.

Salim Uslu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olmaktan doluyu son derece mutlu olduklarını ifade ederek "Başbakanımızın çalışmalarıyla, O'nun yoğun temposuyla Türkiye'de bu zamana kadar sürdürülen yolsuzluklar, haksızlıklar, mağduriyetler ortadan kalktı" diye konuştu.

Paylaşma ayı

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının üçüncüsü olan Gülabibey Mahallesi'ndeki iftarda konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bir Belediye Başkanı olarak mahalle sakinlerinin bir araya geldiği iftar programını düzenlemekten çok mutlu olduğunu kaydetti.

"Bizler için mahalleyi, komşuları birlik beraberlik içerisinde görmek, onları aynı sofranın etrafında görmek aynı parkın içerisinde aynı ağacın gölgesinde görmek büyük bir mutluluk" diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Bereketin mağfiretin üzerimize fevç fevç yağdığı bir Ramazan ayındayız. İçinde bin aydan daha hayırlıdır diye müjdelenen Kadir Gecesi'ni yaşayacağımız bir Ramazan ayının içerisindeyiz. Allah inşallah Ramazanı hakkıyla yaşayanlardan, bu mübarek aydan hakkıyla istifade edenlerden olmayı bizlere nasip etsin." dedi.

Mahalle iftarlarının diğer mahallelerde de devam edeceğinin altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, iftar programlarına katkı sağlayan AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, mahalle teşkilatları, Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti.

Kardeşliğe yatırım

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Akkent ve Ulukavak Mahallesindeki iftar programlarından sonra Gülabibey Mahallesi'nde de iftar programı düzenleyen Çorum Belediyesi'ni kutladığını söyledi.

"Böylesine kalabalık ortamlarda iftar açmayı nasip ettiği için Allah'a hamd ediyorum" diyen Mustafa Köse, "Bu imkânı tanıyan Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kendisi Çorum'u mamur hale getirirken, gönülleri de mamur etmeyi ihmal etmiyor. Bu hizmetler yanı zamanda kardeşliğimize, birliğimize, huzurumuza yapılan yatırımdır." dedi.

Hizmete teşekkür

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun da iftar yemeği sonrası yaptığı kısa konuşmada "Cenab-ı Allah her günümüzü böyle kılsın" dedi.

Gülabibey Mahallesi'nin Muzaffer Külcü'nün belediye başkanlığına seçildiği 2009 seçimlerinden sonra payına düşeni altyapısıyla, asfaltıyla ve güzel parklarıyla en iyi şekilde almaya başladığının altını çizen Hikmet Durgun, "Rüstem Eren Parkı'nı mahallemizin gönül dostu olarak bizlere kazandıran Belediye Başkanımız ve ekibine gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bu güzel parkta binlerce insanımız birlikte iftarını açıyor. Bizlere bu imkânı sunan Belediye Başkanımıza şükran duygularımızı ifade ediyorum" diye konuştu. 

Külcü’den ilçe ve mahalle teşkilatına teşekkür

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gülabibey Mahallesi'ndeki toplu iftar programına katkı sunan AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı ve Gülabibey Mahalle teşkilatına teşekkür etti. AK Parti teşkilatının yoğun gayretleriyle bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade ederek  "Bizlere her zaman destek olan AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Köse ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Gülabibey Mahalle teşkilatı üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

İftar sonrası çay

Rüstem Eren Parkı'nda gerçekleştirilen iftar programı sonrası AK Parti heyeti Gülabibey sakinleri ile birlikte çay içti.

Mahalle sakinleri ile sohbet eden Salim Uslu ve beraberindekiler vatandaşların sorunlarını da dinleme imkanı buldu.







Son Güncelleme: 24.07.2013 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165