Uslu'dan Ortaköy'e iyi haber

Cemilbey-Ortaköy yolu proje ihalesi 15 Temmuz 2013 tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü, Program ve İzleme Dairesi Başkanlığınca yapılacak.

02 Temmuz 2013 Salı 17:06
Uslu'dan Ortaköy'e iyi haber


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “İlimiz sınırları içerisinde Karayolları Genel Müdürlüğü’nün tamamı asfalt olmak üzere 1.047 km'lik yol ağı bulunmakta olup, ilimize 2003 - 2012 yıllarında 1.234.860.502 TL’lik karayolu yatırımı yapılmıştır. Bölünmüş yolumuz 2002 yılı öncesinde 60 km iken son 10 yılda % 400 artırarak 2012 yılı sonu itibariyle 299 km’ye ulaşmıştır. Çalışmalarımız belli bir program dâhilinde öncelik sırasına göre devam etmektedir. Sayın milletvekillerimizin, Çorum Valiliğimizin, belediye başkanlıklarımızın ve diğer kamu kurumlarının ortak çabalarıyla birçok alanda olduğu gibi karayolları çalışmalarımızda da olumlu sonuçlar alınmış ve çalışmalarımız bu sonuçlar doğrultusunda artarak devam edecektir.” dedi.

Cemilbey-Ortaköy Yolu Proje İhalesi 15 Temmuz'da

Ortaköy yolunun Cemilbey-Ortaköy İl Yolu Harita Mühendislik Hizmetleri Yersel Yöntemle Sayısal Hâlihazır Haritaların üretimi işinin açık ihale usulü ile 15 Temmuz’da yapılacağını belirten Uslu, “Ortaköy ilçemizin yaklaşık 36 km'lik bir yol ağını kapsayan proje ihale sürecinin bitirilmesi ve işe başlanılmasıyla birlikte 7 ay içerisinde bitirilmesi planlanmaktadır. İlimize ve Ortaköy ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.



Son Güncelleme: 02.07.2013 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165