Uslu’dan sevindiren ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu Osmancık Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Genel Yayın Yönetmeni Orhan Güçlü’yü hastanede ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini hem de Basın Bayramını tebrik etti.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 19:40
 Uslu’dan sevindiren ziyaret

Uslu, 7 Temmuz Pazar günü haber için gittiği olay yerinde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanarak getirildiği Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Gazeteci Orhan Güçlü’nün sağlık durumu ve tedavi süreci hakkında Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Nurullah Sezgin’den bilgiler aldı.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, ziyaretle ilgili şu bilgileri aktardı; “Sayın Orhan Güçlü’nün gerçekten soyadıyla müsemma bir biçimde, kazanın tüm olumsuz sonuçlarına karşı gösterdiği direnç, gerek Çorum Eğitim ve Araştırma hastanesi gerekse Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki uzman doktorların ve sağlık personelinin gösterdiği ilgi ve itinadan çok memnun olduğunu gördük. Ayrıca, Gazeteci meslektaşlarının çok yakın ilgisi her türlü takdirin üzerindedir. Başından beri Sayın Güçlü’nün sağlık durumunu takip eden birisi olarak, Sayın Orhan Güçlü’nün sağlığına yeniden kavuşmuş olmasından son derece memnun olduğumu belirtmek isterim. Gerçekten yaşanan ciddi bir kazaya rağmen bugün geldiği noktada tedavinin ve ihtimamın sevindirici sonuçlar yarattığını görmenin bahtiyarlığı içerisindeyim. Yeniden aramızda göreceğimiz günlerin yakın olduğuna bugün daha çok inandım. Sayın Orhan Güçlü beyin sevenlerinin mübarek ramazan ayındaki duasını da unutmamak gerekir. Bugün hem sevindirici hem mutluluk verici bir dirilikte ve coşkuda gördük. Bu vesile ile geçmiş olsun dileklerimi yineleme fırsatı buldum. İnşallah en kısa zamanda aramıza dönüp yeniden mesleğini icra edeceği günlerin yakın olduğunu umuyorum.” dedi.





Son Güncelleme: 24.07.2013 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165