Vekillerle koordine Hitit’i büyüttü

AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

28 Temmuz 2013 Pazar 17:00
 Vekillerle koordine Hitit’i büyüttü

Yapılan açıklamaya göre, ziyarette üniversitede yapılan çalışmalar ele alınırken, Milletvekili Yıldırım, Hitit Üniversitesi’nin her geçen gün büyüdüğünü, üniversitedeki olumlu gelişmelerin Çorum için de büyük bir önem taşıdığını söyledi. Yıldırım üniversite için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da ellerinden gelen her türlü katkıyı vereceklerini belirtti.

Vekillerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alkan ise, üniversitede yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Göreve geldikleri günden bu yana milletvekilleri ile sürekli koordinasyon içinde çalıştıklarını belirten Alkan, birlikte yapılan çalışmaların sonucunda  somut sonuçlar alınmaya başlandığını kaydetti.




Son Güncelleme: 28.07.2013 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.