800 bin aile bu haberi bekliyor

Çölyak Hastalığı Araştırma Meclis Komisyonu Maliye Bakanı Naci Ağbal’ı ziyaret etti.

19 Aralık 2017 Salı 23:03
800 bin aile bu haberi bekliyor

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un da içinde bulunduğu Çölyak Hastalığı Araştırma Meclis Komisyonu Maliye Bakanı Naci Ağbal’ı makamında ziyaret etti.

TBMM Çölyak Hastalığını Araştırma Komisyonunun Maliye Bakanı Naci Ağbal’ı ziyaretlerinde komisyonun Maliye Bakanlığı ile ilgili bölümleri üzerine istişarelerde bulunuldu.

Ziyaret hakkında bilgi veren Ceritoğlu, yaklaşık 800.000 ailenin heyecanla beklediği görüşmenin çok verimli geçtiğini söyledi.

Çölyak hastalarının SGK tarafından 46 lira ile 120 lira arasında aylık yapılan ödemelerin artırılacağı müjdesini veren Ceritoğlu, bunun yanında çölyak hastalarının aldığı raporların geçerlilik süresinin 1 yıldan 2 yıla çıkarılacağını kaydetti.

Milletvekili Ceritoğlu, aynı zamanda Maliye Bakanı Naci Ağbal’dan yerli ve milli ürünlerle ilgili firmaların ve Ar-Ge çalışmalarının da destekleneceği sözünü aldıklarını aktardı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.