Afganlılar’ın derdini dinledi

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Afganlılar’ın dertlerini dinledi.

28 Haziran 2013 Cuma 19:25
 Afganlılar’ın derdini dinledi


Sağlık Bakanlığı’nın ev sahipliği yaptığı 20 ülkeden sağlık bakanları, bakan yardımcıları, DSÖ ve OECD yöneticileri, politika belirleyicileri, uluslararası kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katıldığı 'Genel Sağlık Kapsamı Bakanlar Konferansı sona erdi.

İstanbul'da iki gündür devam eden konferansta, Türkiye'nin sağlık sisteminde son 10 yılda yapılan reform ve elde edilen başarılar dünya ülkelerine anlatıldı. Bugün yapılan oturumda ise, 'Mali Kriz Dönemlerinde Evrensel Sağlık Kapsamının Sürdürülebilirliğinin Sağlanması', 'Orta ve Düşük Gelirli Ülkelerde Evrensel Sağlık Kapsamının Artırılması', 'Evrensel Sağlık Kapsamında Acil ve Afet Yönetimi' ile 'Küresel Sağlıkta Yönetişim Zorlukları ve İnovasyon' konuları ele alındı.

Oturumun kapanış konuşmasını Sağlık Bakanı adına Bakan Yardımcısı Agah Kafkas yaptı.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Afganlıların dertlerini dinledi.

Zeytinburnu Belediyesi’nde düzenlenen programa katılan Kafkas, yaklaş
ık 200 Afgan vatandaşın dertlerini dinledi, sağlıkla ilgili taleplerini not etti. Etkinliğe Afganistan Büyükelçisi ile Zeytinburnu Belediye Başkanı da katıldı.





Son Güncelleme: 28.06.2013 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.