ATTDER Çorum'da yeni dönem

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Çorum Şubesi'nde yeni dönem

08 Ocak 2018 Pazartesi 08:03
ATTDER Çorum'da yeni dönem

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği yeni dönemde yeni yönetimle göreve devam edecek.

ATTDER Çorum İl Başkanı Can Kargın konuya ilişkin yaptığı açıklamada, öncelikle geçtiğimiz ayın sonu Çorum-Ankara yolunda meydana gelen kaza sonucunda görev şehidi olan Sağlık Memuru Mehmet Akif Akbaş’a rahmet, yaralananlara acil şifalar diledi.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri(Paramedik) Derneği Çorum İl Başkanlığı olarak titizlikle yürütülen yönetim çalışmalarının tamamlandığını belirten Kargın, “Yeni dönemde oluşturulan yönetim kurulumuzla birlikte, Çorum’da bulunan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerlerinin tüm sorunlarının yakınen takipçisi olup, gerekli mercilere ileterek çözüm arayışı içinde olacağız.” dedi.  Kargın, yenilenen ve gelişen tıp dünyası içerisinde, mesleki gelişim amaçlı eğitimler düzenleyerek, işlerini en doğru şekilde yapmaya devam edeceklerini vurgulayarak, şöyle devam etti: “Amacımız sağlık çalışanlarının yararına çalışmak, eksik kalan yerleri tamamlayabilmektir.
Sağlık çalışanlarının yararına yapılan projelerde, hangi sivil toplum örgütü, hangi sendika olursa olsun ilk alkışlayan ATTDER ÇORUM olacaktır. Derdimiz bağcıyı dövmek değil, üzüm yemektir! Üzerimize düşen ne olursa seve seve elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Meslektaşlarımızı hiçbir platformda yalnız bırakmayacağız. Oluşabilecek herhangi bir haksızlıkta diklenmeden dik duruşumuzla doğruyu haykıracağız. Sadece mutlu günlerde birlikte değil, zor günlerde birbirimize omuz vererek bütün sıkıntıların altından kalkacağız. Misyonumuz ve vizyonumuz gereği olarak, her zaman omuz omuza, hep birlikte olmaya devam edeceğiz. Meslektaşlarımız adına ve lehine önemli çalışmalar yapmaya çalışacağız.”

Can Kargın başkanlığındaki yeni yönetimde ise şu isimler yer alıyor: Arge & Teşkilatlanma Başkan Yardımcıları Murat Sirem-Serdar Türkmen

Soyal İşler ve Sorumluluklar Başkan Yardımcıları Elif Uzun,-Şerife Özköse
Eğitim ve Öğrenci İşleri Başkan Yardımcıları Ahmet Kuyucu,-Mücahit Kürkaya
Mevzuat ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcıları Mustafa Kütük-Murathan Tekmen,
Basın Yayın ve Sosyal Medya Başkan Yardımcısı 
Engin Kurnaz.

Son Güncelleme: 08.01.2018 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165