Bayat Belediyesi’nde güzel hizmet

Bayat Belediyesi ve Odak Göz Hastalıkları Merkezi işbirliğiyle vatandaşlara ücretsiz göz taraması yapıldı.

08 Kasım 2014 Cumartesi 14:30
 Bayat Belediyesi’nde güzel hizmet


Bayat Belediyesi ve Odak Göz Hastalıkları Merkezi işbirliğiyle vatandaşlara ücretsiz göz taraması yapıldı. Belediye girişindeki Zabıta Komiserliğinde yapılan uygulamaya Bayatlılar’ın ilgisi büyük oldu.


Yapılan muayene neticesinde 400 kişi göz taramasından geçirildi. Hastaların önce göz numaralarına bakılarak daha sonra da göz tansiyonu olup olmadığı kontrol edildi.


“Göz sağlığı ihmale gelmez” diyen Odak Göz Hastalıkları Merkezi yetkilileri, çeşitli yerlerde böyle ücretsiz göz taraması yaptıklarını belirterek vatandaşların bu taramalara yoğun ilgi gösterdiklerini söylediler. Sadece göz rahatsızlığı olanların değil sağlıklı insanların da göz taramasından geçmesi gerektiğini dile getiren yetkililer, her insanın muhakkak senede en az bir kez göz kontrolü yaptırması gerektiğinin altını çizdiler.


Çalışmaları esnasında mobil sağlık ekibini ziyaret eden Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, muayeneye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, kendisine iletilen sorunları dinledi. Başkan Ünlü, halk sağlığı konusunda daha önce de benzeri faaliyetlerde bulunduklarını belirterek, “Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek” dedi





Son Güncelleme: 08.11.2014 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.