Bu ekip alkışı hak etti

‘2. Yılında Çorum'da Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahi Etkinliği’ Sağlık Bakan Yardımcısı...

20 Ağustos 2014 Çarşamba 16:11
 Bu ekip alkışı hak etti


‘2. Yılında Çorum'da Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahi Etkinliği’ Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ın katılımıyla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda yapıldı.


Etkinliğe; Vali Sabri Başköy, AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani, diğer protokol üyeleri ile çok sayıda Hastane Personeli katıldı.


Etkinlikte Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani, Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Mustafa Paç, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili Murat Yıldırım ve Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas birer selamlama konuşması yaptı.


8 kardiyoloji, 6 kalp damar cerrahi uzmanı olmak üzere 14 uzman hekimin görev yaptığı Kardiyoloji ve Kardiyovasküler Cerrahi Kliniğinde toplam 71 personel ile 2 yıl içerisinde 115.000 poliklinik, 250 açık kalp ameliyatı, 1400 damar ameliyatı, 100 kalıcı katerer uygulaması, 4250 kroner anjiografi yapılarak 6000 hastanın şifa bulması sağlandı.


Düzenlenen plaket törenin ardından, protokol ile Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinde görev yapan personelin hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program sona erdi.  


Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi servisinde yatan hastaları ziyaret eden protokol daha sonra Ankara Yolunda yapımı devam eden yeni hastane inşaatında incelemelerde bulundu.


95 Dönüm arsa üzerinde 25.000 m2 kurulu inşaat alanında yapımı devam eden hastane hakkında yüklenici firma yetkililerden bilgi alan protokol üyeleri yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


 


Son Güncelleme: 20.08.2014 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.