Bu kez hastaları dinledi

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, hastane ziyaretinde hastaların taleplerini dinledi

17 Mart 2018 Cumartesi 14:00
Bu kez hastaları dinledi

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ beraberinde İl Başkan Yardımcısı Murat Günay, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Şakar ve geçmiş dönem il yönetim kurulu üyesi Talip Bektaş ile Göğüs Hastalıkları Hastanesini ziyaret etti. Karadağ, Hastane Başhekimi Uzm.Dr.Fatih Karadağ’dan hastane ve hastalar hakkında bilgi aldı.

Her Hafta Cuma günleri hasta ziyaretinde bulunan Karadağ, hastalara bir istek ve arzularının olup olmadığını sordu. Hastalar sağlık hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getirdi.

Karadağ ve beraberindekiler Seydimli Necdet Uygun, geçmiş dönem il yönetim kurulu üyesi Talip Bektaş’ın eşi Hanife Bektaş, Osman Güher, Mehmet Can, Mehmet Gündüz, Dursun Taşkaya, Hafize Ünlü, Mücavir Temel, İlyas Ardahanlı, Nurdane Şimşek, Mustafa Bars, Aydın Kılıç, Mustafa Açık, Hüseyin Alıcı, Murat Kızıl, Ali Bükücü, Şükrü Uzuner, Gülizar Akdemir ve Zemane Koz’u ziyaret ederek sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldılar.

İl Başkanı Mehmet Karadağ’a Sağlık İl Müdürü Ömer Sobacı, Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Karadağ, Hastane yöneticileri İsmail Yalçın ve Dr. İhsan Demirbaş eşlik etti.

Son Güncelleme: 17.03.2018 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165