Çocuk Diş Hekimimiz geliyor

Çorum merkez ve ilçelerine toplam 10 hekim ataması yapıldı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Çocuk Diş Hekimine kavuşuyor

26 Nisan 2018 Perşembe 18:32
Çocuk Diş Hekimimiz geliyor

Çorum merkez ve ilçelerine çeşitli branşlarda toplam 10 hekim ataması yapıldı.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın verdiği bilgiye bilgiye göre, Sağlık Bakanlığı 80. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasında Çorum merkez ve bazı ilçelerine toplam 10 hekim planlaması yapıldı. Kuralar bugün çekildi.

Buna göre, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Acil Tıp Hekimi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Tıbbi Biyokimya ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı, Uğurludağ Devlet Hastanesi’ne Aile Hekimi, Alaca Devlet Hastanesi’ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Sungurlu Devlet Hastanesi’ne Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı ve İç Hastalıkları Uzmanı, Osmancık Devlet Hastanesi’ne Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne Çocuk Diş Hekimi atandı.

Son Güncelleme: 26.04.2018 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165