Çorum Özel Hastane kalite puanını yükseltti

Çorum Özel Hastanesi, Çorum'da özel hastaneler arasında en yüksek kalite puanını aldı

09 Kasım 2017 Perşembe 18:29
Çorum Özel Hastane kalite puanını yükseltti

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak Türkiye genelinde yapılan Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) değerlendirmesinde 100 üzerinden 92.19 puan alan Çorum Özel Hastanesi, Çorum’da özel hastaneler arasında en yüksek kalite puanını aldı.

Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, her yıl kalitesini bir adım daha ileri taşıma amacıyla çalışmalarını yürüten Çorum Özel Hastanesi’nin, Türkiye’de özel hastaneler arasındaki başarısını da aldığı puanla ispatladığını bildirdi.

Başhekim Bilgili’nin verdiği bilgiye göre, Bakanlık tarafından yapılan değerlendirmede kalite yönetimi, tesis yönetimi, risk yönetimi, güvenli raporlama, eğitim yönetimi, hasta deneyimi, sağlıklı çalışma yaşamı, hasta bakımı, ilaç yönetimi, radyasyon güvenliği, acil servis, ameliyathane, yoğun bakım üniteleri, yeni doğan yoğun bakım ünitesi,  doğumhane, mikrobiyoloji laboratuvarı, otelcilik hizmetleri, sterilizasyon hizmetleri, enfeksiyonların önlenmesi, malzeme ve cihaz yönetimi, tıbbi kayıt ve arşiv hizmetleri, bilgi ve doküman yönetimi, göstergelerinin izlenmesi, bölüm bazlı ve klinik göstergelerin analizi gibi süreçler göz önünde bulunduruldu.

Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, sağlıkta kalite çalışmalarını son derece önemsediklerini belirterek, 92.19 puan ile Türkiye genelinde özel hastaneler arasında da yüksek puan alan hastanelerden biri olduklarını belirterek, “Sağlıkta kalite standartları değerlendirmesinde hastanemiz 92.19 puanla, Türkiye genelinde alınan yüksek puanlardan birini almıştır. Bu bizi hastane olarak gururlandırmıştır; ancak asıl önemli olan hastanemizden hizmet alan hasta, hasta yakını ve çalışanlarımızın güvenliği ve memnuniyetidir. 350 kişilik ekibimiz ile çok çalıştık. Asıl başarı ise zaman, emek ve sürekli çalışmayı gerektiren ve bu sınavdan başarı ile çıkan Çorum Özel Hastanesi çalışanlarınındır. Bu puanı almamızda emeği geçen, çalışanlarımıza özellikle hastanemiz Kalite birimine, şehrimizde kalite çıtasının yükselmesini sağlayan ve kaliteyi son derece önemseyen hastane yönetimimize ve bu süreçte bizi yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Ahlatcı’ya teşekkür ediyorum" dedi.

Başarının ekip işi olduğunu belirterek, emeği geçenleri tebrik eden Bilgili, şöyle dedi; "Hastane bir binadan veya tıbbi cihazlardan ibaret değildir. Bu hizmet alanında ciddi anlamda bir koordinasyon, altyapı ve ekip vardır. Eğer bir yerde başarı varsa mutlaka arka planında ekip vardır. Başarı ekip işidir. Bizler de ekip olarak bu başarıyı sağlamış bulunmaktayız. Göstermiş oldukları özverili, fedakar çalışmalarından dolayı bütün ekibime teşekkür ediyorum. Çorum, sanayi yönünden gelişmiş ve yeni yapılan yatırımları ile ön plana çıkmış bir şehir. Çorum’un sağlık sektöründe de başarılarını, sağlıkta yaptığı önemli yatırımları ön plana çıkarabilirsek ne mutlu bizlere. Biz sadece Çorum değil, bölgenin geneline hitap eden bir hastaneyiz. Halkımıza hak ettiği kaliteli sağlık hizmetini sunmak için gayretle çalışmaya devam edeceğiz" dedi

Son Güncelleme: 09.11.2017 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2019-03-24 12:35:28

kaliteymis ne kalitesi

banner165