Çorum'a 107 yeni doktor kadrosu

Çorum'a 107 yeni doktor gelecek

13 Ekim 2017 Cuma 14:54
Çorum'a 107 yeni doktor kadrosu

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 77.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında Çorum’a 107 yeni Doktor kadrosunun daha açıldığı müjdesini verdi.

77.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında 12 Ekim itibariyle açıklanan Münhal Kadro cetvelinde 107 Doktor kadrosunun Çorum’a verildiğini belirten Uslu, “İl merkezi ve ilçelerimizin doktor ihtiyaçlarımızın karşılanması için takiplerimizle rekor düzeyde kadronun açılmasını sağladık. Açılan 107 Doktor kadrosu için 20 Ekim Cuma günü akşamına kadar ilgililer tercihlerini gerçekleştireceklerdir. 25 Ekim’de yapılacak Kura ile atamalar gerçekleştirilmiş olacaktır. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.

77.Dönem Devlet Hizmeti yükümlülüğü kurası ile; Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 1 Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı, 1 Gögüs Cerrahisi, 1 Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı ile 25 Tabip, Gögüs Hastalıkları Hastanesi’ne 2 Tabip, Çorum Merkez Toplum Sağlığı Merkezimize 1 Halk Sağlığı Uzmanı ile 2 Tabip, 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna 1 Tabip, İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezine 3 Tabip, Alaca Devlet Hastanesi’ne1 Genel cerrahi, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı ile 6 Tabip, Bayat Devlet Hastanesi’ne 6 Tabip ile Toplum Sağlığı Merkezi’ne de 1 Tabip, Boğazkale İlçe Devlet Hastanesi’ne 1 Tabip, Dodurga İlçe Devlet Hastanesi’ne 2 Tabip, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’ne 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 10 Tabip ile Toplum Sağlığı Merkezi’ne  de 2 Tabip, Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi’ne 1 İç Hastalıkları Uzmanı, 4 Tabip ile Toplum Sağlığı Merkezi’ne1 Tabip, Mecitözü Devlet Hastanesi’ne 1 Aile Hekimi ile 5 Tabip, Laçin Toplum Sağlığı Merkezi’ne 1 Tabip, Oğuzlar Devlet Hastanesi’ne 2 Tabip, Ortaköy Devlet Hastanesi’ne1 Aile Hekimi ile 1 Tabip, Osmancık Devlet Hastanesi’ne 10 Tabip, Sungurlu Devlet Hastanesi’ne 1 Üroloji, 1 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı ile 8 Tabip, Uğurludağ  Devlet Hastanesi’ne 1 Tabip kadrosu açıldı.









Son Güncelleme: 13.10.2017 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emine alaca 2017-10-22 02:07:07

Bir çocuk noroloji uzmanı getiremediniz