Çorum’a 200 bisiklet

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan sağlıklı yaşam bilinçlendirme projesi kapsamında Çorum'a...

24 Mayıs 2015 Pazar 16:12
 Çorum’a 200 bisiklet


Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan sağlıklı yaşam bilinçlendirme projesi kapsamında Çorum'a gönderilen 200 bisiklet sahiplerini buldu.


Protokol üyelerinin Saat Kulesi'nden başlattığı "Hadi Hareket Et Çorum" sloganlı kampanyada, 200 bisiklet öğrencilere hediye edildi.


Vali Ahmet Kara, AK Parti Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve öğrencilerden oluşan bisiklet konvoyu, Saat Kulesi'nden Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu'na kadar çıktı.


Burada gerçekleştirilen törende, açılış konuşmalarının ardından il merkezi ve ilçelerden seçmeli spor dersi bulunan okulların öğrencilerine bisikletler protokol üyelerince hayırlı olsun dilekleriyle teslim edildi. Organizasyon Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.




Son Güncelleme: 24.05.2015 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
velesbitçi 2015-05-25 08:26:44

çok komik bir tablo anlayana..trafiği polis marifeti ile devlet kesince bisiklet sürmenin dayanılmaz hafifliği normal günde olmuyor paşalar..
bisikletli nerede süreceğini şaşırıyor..bisiklet dağıtmadan önce bunun sürüleceği alanlar yaratalım deeeemi..