Hastane'nin gassal ihtiyacı giderilecek

AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı'yı ziyaret etti

05 Kasım 2017 Pazar 10:59
Hastane'nin gassal ihtiyacı giderilecek

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt,  İl Sağlık Müdürü olarak atanan Opr. Dr.Ömer Sobacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Ceritoğlu, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ömer Sobacı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, Çorum için hayırlı olması temennisinde bulundu.

“BAYAN GASSAL İHTİYACI KARŞILANACAK”

Çorum Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ihtiyaçları konusunda istişare yapılırken, bayan gassal ihtiyacının  en kısa zamanda karşılanması için gerekli görüşmeler yapıldı.

Ayrıca eski devlet hastanesi binasının bulunduğu bölgede yapılan ve tamamlanmak üzere olan sağlık kompleksine  birimlerin yerleşimi konularında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.