Hastane yılsonuna açılıyor

Daha önce yüklenici firmadan kaynaklanan gecikme sonrası 100 Yataklı İskilip Devlet Hastanesi...

13 Ağustos 2015 Perşembe 17:56
 Hastane yılsonuna açılıyor


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından yapımı devam eden İskilip Atıf hoca Devlet Hastanesi yıl sonunda tamamlanacak.


Yüklenici Firma Dem-ba İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş firması hastane inşaatının yapımına 4 Mart 2015 Çarşamba günü başladı.


Belediye Başkanı Recep Çatma’yı makamında ziyaret ederek bilgi veren Dem-ba İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  A.Ş. Sahibi Bahri Demirez ve Genel Müdürü Ozan Demirez, inşaatı tüm imkânlarını seferber ederek en kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi. Genel Müdür Ozan Demirez, bugün gelinen aşamada söz verdikleri gibi İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi yeni binasında kaliteli malzemelerle titiz bir işçilik sergilediklerini, binanın yüzde 80’lik kısmının bitirildiğini, 2015 yılının sonuna inşaatı tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.


Belediye Başkanı Recep Çatma ise, gecikme gibi bir şanssızlığın yaşanmasına rağmen İskilip’in bölgede örnek bir hastane binasına sahip olduğunu belirterek,“Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Çorum Milletvekilimiz TBMM İdare Amiri Sayın Salim Uslu, Sayın Dr. Cahit Bağcı, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, TOKİ Başkanı M. Ergin Turan, Toki Başkan yardımcıları Mehmet Özçelik, Ahmet Şahin, Orhan Yüce, Uygulama Daire Başkanı Ertuğrul Kurt, Uygulama Şube Müdürü Mustafa Altay Arık, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Dem-ba İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. sahibi Bahri Demirez, Genel Müdürü Ozan Demirez, Devlet Hastanesi Başhekimi Özlem Ersoy Karka ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

 


Son Güncelleme: 13.08.2015 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.