Nihayet bu kez açılıyor!

İskilipliler uzun süredir bekliyordu, bir resmi açıklamada daha geldi, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi seçimden önce çılacak.

31 Mayıs 2018 Perşembe 12:44
Nihayet bu kez açılıyor!

MUSTAFA DEMİRER

İskilipliler’in uzun süredir beklediği İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin seçimden önce açılacağı sözü verildi.

Konuya ilişkin ilk resmi açıklama İskilip Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğinde yapıldı.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip Devlet Hastanesi önünde Sağlık Bakanı ile görüştüğünü, hastaneyi seçimden önce devreye alacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da, ilçe hastanesinin kısa sürede hizmete gireceğini ifade etti.

BUGUN YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Milletvekili Ceylan, bugün yaptığı yazılı açıklamada ise, AK Parti hükümeti ile birlikte sağlıkta devrim yaşandığını kaydederek, bu devrimden Çorum’un ve ilçelerinin de nasibini aldığını söyledi.

Yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Ceylan, Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, SKM Başkanı Eyüp Arslan ile birlikte 100 yataklı İskilip Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak Sağlık Müdürü Ömer Sobacı’dan bilgi aldı.

Çorum merkez de ne varsa ilçe ve köylerimizin de azami derece de bütün hizmetlerde yararlanması için çalıştıklarını kaydeden Ceylan, “Hükümetimizden önce Çorumlu kardeşlerim en basit ameliyatlar için Ankara’ya veya İstanbul’a gitmek zorunda kalıyordu. Çorum’daki sağlık hizmetleri maalesef ülkemizin birçok yerinde olduğu gibi yetersizdi. Biz inşa ettiğimiz 7 hastane ve 4 sağlık ocağıyla bu sıkıntıyı da önemli ölçüde çözdük.  Sağlık yatırımlarımızda ilçelerimizi de ihmal etmedik, 100 yataklı İskilip Devlet Hastanesiyle birlikte 5 adet sağlık yatırımımızı da yaptık ve kısa sürede ilçe halkımızın hizmetine açılacaktır” dedi.

TWİTTER’LA HASTANE BİTMİYOR

Yaklaşık 3 ay önce ise Milletvekili Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Karadağ’ın İskilip Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret ederek sosyal medya hesaplarından hastanenin tamamlandığına dair paylaştıkları fotoğraf ve açıklamaları yoğun eleştirilere neden olmuş, İskilipliler ‘Twitter’la hastane bitmiyor’ yorumunda bulunmuştu.

CUMHURBAŞKANI’NIN TALİMATIYLA ÇÖZÜLDÜ

Hatırlanacağı üzere AK Parti İl Kongresi’ne katılmak üzere Çorum’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun süredir yaşanan aksaklıklar nedeniyle yarım kalan İskilip Devlet Hastanesi inşaatının bir an önce tamamlanması için Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’a talimat vermişti. Cumhurbaşkanı’nın talimatı ve bakanlığın devreye girmesi hastane inşaatını hızlandırdı.

Bu arada İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’ne taşınma işlemlerinin de başladığı bilgisi geldi.

Son Güncelleme: 31.05.2018 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2018-05-31 13:48:10

Tebrikler nihayet Darısı Çorum İskilip yolunu bitirilmesi
Devamla Tosya İskilip Yolunun müjdesi