Özel Hastane köy okulunu sevindirdi

Çorum Özel Hastanesi Çorum’un Uğurludağ ilçesi Kırköy Köyü Birleştirilmiş Sınıflı Şehit Cengiz Kırman İlköğretim Okulu öğrencilerini sevindirdi

31 Ekim 2018 Çarşamba 13:12
Özel Hastane köy okulunu sevindirdi

Çorum Özel Hastanesi Çorum’un Uğurludağ ilçesi Kırköy Köyü Birleştirilmiş Sınıflı Şehit Cengiz Kırman İlköğretim Okulu öğrencilerine yardımda bulundu.

Hastane yönetimince düzenlenen kampanyaya hastane çalışanları ve doktorları katıldı. Yönetim tarafından da destek verilen kampanyada, okul öğrencilerine kırtasiye, spor malzemesi ve çanta yardımında bulunuldu.

Toplanan yardımları okul öğretmeni Merve Arık ile öğrencilere dağıtımını yapan Hastane İşletme Müdürü Türker Cengiz, hastane yönetimi olarak böyle güzel bir kampanya düzenledikleri için çok mutlu olduklarını, yardımları öğrencilere dağıtırken çocukların gözlerindeki mutluluğun ifadelerle anlatılamayacağını söyledi.

Hastane İnsan Kaynakları Müdürü Kerim Kumral da, hastanenin sağlık hizmetinin yanı sıra böyle sosyal sorumluluk projelerinde sıkça yer aldığını ve bundan sonra da alacağını ifade etti.

Yardım dağıtımı sırasında Hastane Acil Hekimi Dr. Salih Arslan ve bir sağlık personeli de hastane yönetimine eşlik etti. Doktor Salih Arslan, öğrencilerin kontrollerini yaparak sağlık konusunda bilgiler verdi. Hastane Sağlık Personeli Hemşire/İlk ve Acil Yardım Teknikeri Yasemin Aşut ise öğrencilere hastane ambulansı ile ilgili bilgiler verdi. Öğrenciler ambulansı dikkatlice incelerken kullanılan cihazlarla ilgili sorular sordu.

Son Güncelleme: 31.10.2018 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdal 2020-02-08 09:51:17

Sizi gören çocuklar ne çok sevinmiştim? Sizlere teşekkür ederiz.

banner165