Sağlığın yöneticilerinden tam destek

Sağlık yöneticileri Çölyak Derneği'nin çalışmalarına destek sözü verdi

27 Aralık 2017 Çarşamba 00:42
Sağlığın yöneticilerinden tam destek

ÇÖLYAK Derneği Çorum Şubesi yöneticileri Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ömer Sobacı ile Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Barış’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde Dernek Başkanı Hacer Kesici, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Hacer Kesici, Ömer Sobacı’ya yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü Sobacı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve derneğin çok önemli bir görev icra ettiğini söyledi. Çölyaklılara faydalı olmanın herkesin görevi olduğunu vurgulayan Sobacı, dernek çalışmalarının artarak devam etmesi gerektiğini ve müdürlük olarak desteğe devam edeceklerini kaydetti.

Çorum Çölyak Derneği yöneticileri Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı olarak görevlendirilen Dr. Ahmet Barış’ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hacer Kesici, yaptığı konuşmada, “Halk Sağlığı Müdürlüğü döneminde çölyaklılara yönelik birçok programı gerçekleştiren ve derneğe desteğini esirgemeyen Dr. Ahmet Barış’ın yeniden Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı olarak görevlendirilmesi bizleri çok mutlu etti. Hayırlı, uğurlu olsun. Kendisi bu görevi layıkıyla en iyi şekilde yürüten, çok çalışkan ve değerli bir idareci olarak başarıyla Çorum Halkına ve çölyaklılara hizmete devam ediyor. Başarılarınn devamını diliyoruz.” dedi.

Dr. Ahmet Barış da, ”Çorum Çölyak Derneği’nin çalışmaları neticesinde toplumda çölyak farkındalığının ve halkın bilgisinin arttığını memnuniyetle görüyoruz. İdareci olarak elimizden geldiğince bu konuda desteğimiz devam edecek. Derneğinizin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.12.2017 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.