Sağlık yönetiminde köklü değişiklik

Çorum sağlık birimlerinin yönetimindeki değişikliğin önümüzdeki günlerde resmîleşmesi bekleniyor

02 Aralık 2017 Cumartesi 12:44
Sağlık yönetiminde köklü değişiklik

MUSTAFA DEMİRER

Çorum’da sağlık yöneticilerinin değişimine yönelik yeni atamaların gelecek hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

İKİ HASTANEYE YENİ BAŞHEKİM

Edinilen bilgilere göre, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine aynı hastanede görev yapan Çocuk Cerrahisi Doçenti Çağatay Evrim Afşarlar atanmış, Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimliğine ise aynı hastane görev yapan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşe Sarı’nın atanacağı belirtilmişti.

4 BAŞKAN YARDIMCISI

İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 4 ayrı sağlık daire başkanlığına İhsan Demirbaş, Ahmet Bahadır Ünlü, Ahmet Barış ve Arif Pilgir’in isimleri verildi. Sağlık daire başkan yardımcılıklarına ise 5 isim belirleniyor.

ARSLAN ERKAN BAŞHEKİM YARDIMCISI

Öte yandan Çorum Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığına Uzm. Dr. Arslan Erkan’ın atanması düşünülüyor. Erkan’ın Bahçelievler’deki eski devlet hastanesinde idari görevini yürütmesi öngörülüyor.

Son Güncelleme: 03.12.2017 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.