Sağlıkta büyük ve hızlı ilerleme

Rektör Alkan, Tıp Fakültesi ile sağlıkta büyük ve hızlı ilerlemelerin kaydedileceğini ifade etti.

23 Ağustos 2017 Çarşamba 15:49
 Sağlıkta büyük ve hızlı ilerleme


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili’ye ziyarette bulundu. 

Ziyarette Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversite Tıp Fakültesi’nin, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında 60 öğrenci ile Çorum’da eğitime başlanılacağını, bu kapsamda sağlık alanında büyük ve hızlı ilerlemeler kaydedileceğini ifade etti.


Yakalanan ivmeyle birlikte ülkemize ve daha da önemlisi insanlığa katkı sağlayacak pek çok başarılı çalışmanın gerçekleştirileceğine olan inancının tam olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Alkan, ikili iş birlikleri yapmaya her zaman açık ve hazır olduklarını sözlerine ekledi.


Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili ise birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.


Son Güncelleme: 23.08.2017 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.