Tam da gününde yürüdüler

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında...

05 Ekim 2015 Pazartesi 18:16
Tam da gününde yürüdüler


3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar, Kanser Şube Müdürlüğü Obezite Birimi koordinasyonunda yürüyüş düzenlendi.

Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Sevil Dirlik Zaman, Aile Hekimliği Şube Müdürü Dr. Zafer Yapar, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dt. Ferda Suiçmez, sağlık personeli, Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve Müdür Yardımcısı Ahmet Aktaş ile çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş Yunus Emre Parkı’nda gerçekleştirildi.

‘Çorum Sağlığımı Seviyorum’ temalı şapkalar dağıtıldığı yürüyüş, katılımcıların bir araya gelmesiyle birlikte başladı. ‘Sağlık İçin Hareket’ yazılı pankartın açıldı yürüyüşte sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite konulu dövizler öğrenciler tarafından taşındı.

Yürüyüş sonrasında açılan stantta öğrencilere ‘Sağlıklı Beslenme Önerileri’, ‘İlköğretim Çocuklarında Egzersiz’, ‘Diyabetle Yaşam ve Tuz Kullanımına Dikkat’ konulu hazırlanan broşürler zarflara konularak ailelerine ulaştırılmak üzere dağıtıldı.

Son Güncelleme: 05.10.2015 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165