Uzman Diyetisyen oldu

Çorum Özel Hastanesi’nde Diyetisyen olarak görev yapan R. Merve Damar, uzmanlığını tescilledi.

01 Temmuz 2018 Pazar 01:39
Uzman Diyetisyen oldu

Çorum Özel Hastanesi’nde Diyetisyen olarak görev yapan Dyt. R. Merve Damar uzmanlığını tescilledi.

Yapılan açıklamaya göre, 2016 yılında başladığı Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümündeki uzmanlık eğitimini tamamlayarak Uzman Diyetisyen oldu.

Çorum Özel Hastanesi’nde 2015 yılından bu yana Diyetisyen olarak görev yapan ve Çorum halkının çok sevdiği ve tercih ettiği Diyetisyen R. Merve Damar, Çorum’da görev yapan ilk Uzman Diyetisyen oldu.

Uzmanlığı ile ilgili olarak Çorum halkına ve Hastane yönetimine teşekkür eden Damar; “Çorum halkı beni sevdi ve bana güvendi. Tüm halkımıza beni tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Ayrıca hastane yönetimine de eğitim sürecinde tüm şartlarda tarafıma yapmış oldukları destekleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

R.MERVE DAMAR

Dyt. Rezzan Merve Damar, 1991 yılında Çorum'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Çorum'da tamamladı. Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü 2014 yılında bitirdi. Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde 2016 yılında ihtisasına başladı. 2018 yılında ihtisasını tamamlayarak Uzman Diyetisyen statüsüne kavuştu. 2015 yılından itibaren Çorum Özel Hastanesi’nde Diyetisyen kadrosunda hizmet veriyor. 2018 yılı itibariyle de uzmanlığını alarak Çorum’da ilk Uzman Diyetisyen olarak Çorum Özel Hastanesi’nde görev yapıyor.

Son Güncelleme: 03.07.2018 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.