Yeni Başhekim'i kutladı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, yeni başhekime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

07 Aralık 2017 Perşembe 11:38
Yeni Başhekim'i kutladı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mesleki olarak yapmış olduğu başarılı çalışmaların idari olarak da devam edeceğine inandığını belirten Alkan, Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Afşarlar da, hastanenin başarılı çalışmalarına yenilerine ekleme noktasında elinden gelen tüm gayreti göstereceğini belirterek, verdiği desteklerden ve ziyaretlerinden dolayı Alkan’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.