'10 Ağustos Yüzyılın seçimi olacak'

AK Partililer, Alaca İlçe Teşkilatı’nın vermiş olduğu iftar yemeğinde bir araya geldiler.

21 Temmuz 2014 Pazartesi 17:06
'10 Ağustos Yüzyılın seçimi olacak'


AK Partililer, Alaca İlçe Teşkilatı’nın vermiş olduğu iftar yemeğinde bir araya geldiler. AK Parti Alaca İlçe Teşkilatı tarafından Ayyıldız Düğün Salonunda verilen yemeğe AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Alaca İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.


“Yüzyılın seçimi olacak”


İftar yemeğinin ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Ramazan Ayında Alaca ile birlikte 12. İlçe gezisini gerçekleştirdiklerini söyledi. Programın hazırlanmasında emeği geçenlere tek tek teşekkür eden Ceylan, başarılı geçen 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yeni bir seçim sürecine girildiğini ve bu sürecinde başarılı bir biçimde tamamlanması için gereken gayreti teşkilat olarak göstereceklerini belirtti. Cumhurbaşkanlığı için Başbakan ile yarışacak Ekmelettin İhsanoğlu’nu da eleştirilerde bulunan Başkan Ceylan Konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Bu mübarek ay hürmetine rabbim birliğimizi, dirliğimizi bozmasın, aramıza fitne tohumları atanlara fırsat vermesin. 30 Martta Alacada güzel işler yaptık, Alaca güçlü ve diri bir yapıya sahip bu programda gösterdi ki ayın şekilde devam ediyoruz.


Bu programa emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim önümüzde bir seçim süreci daha var. 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimi, bu seçim Türkiye için yüzyılın seçimi, bu seçim Türkiye’nin tekrar koşması için başlangıç seçimi. Allah’ın izniyle Genel Başkanımız, Başbakanımız ilk turda seçimi kazanacak. Bu seçimin bir diğer önemi ise sizlerin Cumhurreisini seçtiği ilk seçim olacak. Halk kendi reisini kendisi seçecek. Türkiye’de istikrarın değişimin devam etmesi için ilk turda bu işi bitirmemiz gerekiyor ve ondan sonra da yolumuza devam edeceğiz. İki adaydan bahsedeceğim biri Türkiye’nin mimarı Tayyip Erdoğan, diğeri isi kendini Yozgatlı olarak tanıtan ancak Mısırda doğmuş, Anadolu ve Yozgat Kültüründen uzak Ekmelettin İhsanoğlu. Şu mübarek günde Filistinde, Gazzede üzerine bomba yağan Müslümanlar için başbakanımız her türlü girişimde bulunuyor ve israile her türlü laneti okuyarak ta akan kanı durdurmak için elinden geleni yapıyor. Diğer aday ise, İsrail ile Filistin arasında ki soruna bizim müdahale etme hakkımız yok biz kararsız kalalım diyen bir adam, oda Ekmelettin İhsanoğlu fark burada.


Bir tarafta ‘yine ben icraatın başında olacağım Çorumun, Alacanın sorunları ile ilgilenmeye devam edeceğim’ diyen, bir başbakan, diğer tarafta ‘Cumhurbaşkanlığı temsili bir makamdır, hiçbir yürütme ile ilişkisi olmaz’ diyen bir Ekmelettin İhsanoğlu, aradaki fark bu. Biri Ahmet Necdet Sezer gibi Cumhurbaşkanlığı yapacağım diyen bir adam diğeri Başbakanlığı döneminde olduğu gibi ülkem için çalışacağım diyen Tayyip Erdoğan. Şunu halka iyi anlatmamız lazım; burası benim uğradığım 12. İlçe. Ramazanda verimli toplantılar yaptık ramazanının ardından çalışmalarımızı arttıracağız. Alaca referandumdan aldığı %82 ile Çorum birincisiydi. Cumhurbaşkanlığında da an bu oranda oy almamız gerekiyor. Türkiye sınırları içerisinde yaşayan AK Partili olsun olmasın herkesin Başbakan Erdoğan’a vefa borcu vardır.      


“Ramazan yardımlaşmanın doruğa çıktığı aydır”


İftar Programında söz alan Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, ise 30 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle çıkmalarında emeği bulunan tüm partililere teşekkür ederek başladığı konuşmasında Ramazan Ayı’nın birlik beraberlik ve yardımlaşmanın en yoğun olarak yaşandığı ay olduğunu söyleyerek devam etti. Ramazan Ayı içerisinde belediye olarak yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Eyvaz, şunları söyledi; “ Biliyorsunuz geride bıraktığımız 30 Mart yerel seçimlerinde MHP, CHP ve paralel yapı ittifakına rağmen çok büyük bir başarı elde ettik. Bu başarıda sizin çaba ve gayretleriniz çok fazla, bu vesile ile de bir araya geldiğimiz bu akşamda yerel seçimlerdeki desteklerinizden ve çalışmalarınızdan ötürü ben hepinize teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.


İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayında Alaca Belediyesi olarak her gün 4 bin aileye sıcak yemek ve 4 bin adet pide dağıtımı yapıyoruz. Aynı zamanda bu yıl iftar çadırı uygulamasını kaldırdığımız için 750 fakir ve yardıma muhtaç ailenin evine sıcak yemek götürüyoruz. Ramazan ayı rahmet ayı yardımlaşma ayı bizde belediye olarak elimizden geldiği ölçüde yardımlarımızı sürdürüyoruz. Yine önümüzdeki hafta Cumartesi günü Milletvekilimiz Sayın Salim Uslu’nun girişimleri ile DSİ ile birlikte Alaca’da bir açılış ve temel atma töreni yapacağız. Aynı gün akşamı Cumhuriyet Meydanında 2 bin kişilik bir iftar yemeği verilecek. Buradan hepinizi Cumartesi günü yapılacak olan temel atma açılış ve iftar programına davet ediyorum.”    


“Başbakanımıza Alaca’dan hediye yollamak istiyoruz”


AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz’de, 30 Martta elde edilen başarının tüm teşkilatın çaba ve gayretleri sonucu ortaya çıktığını söyledi. Geride bıraktığımız diğer seçimler gibi Cumhurbbaşkanlığı Seçiminde de Alaca’nın özerine düşeni yapacağından emin olduğunu söyleyen Tokgöz: “ Belediye başkanımızın ifade ettiği gibi 30 Mart yerel seçimlerinde sizlerin çabası ve emekleri ile ittifaklara rağmen seçimden başarıyla çıkmanın gururunu hep birlikte yaşadık. İnşallah önümüzde bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve bu seçimde de sandıklara sahip çıkarak Alaca’nın birliğini Alaca’nın gücünü Başbakanımıza hediye olarak göndermeyi arzu ediyorum” dedi.  




Son Güncelleme: 21.07.2014 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.