15 vekille ilgili yeni iddia

Aralarında Çorum Milletvekili Tufan Köse'nin de bulunduğu eski CHP’li 15 vekilin cumhurbaşkanı adayı göstermeyecekleri ve Akşener’i ortada bırakacakları iddia edildi

24 Nisan 2018 Salı 14:10
15 vekille ilgili yeni iddia

CHP’den İyi Parti’ye geçen aralarında Çorum Milletvekili Tufan Köse’nin de yer aldığı 15 vekille ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Yeni Şafak’ta yer alan haber yoruma göre, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın YSK’ya gönderdiği ‘seçime girecek partiler listesinde’ yer almasına rağmen, ‘İyi Parti’ye 15 vekil transfer eden CHP’nin, Meral Akşener’i devre dışı bırakmak için böyle bir yola başvurduğu öne sürüldü. Akşener’in Erdoğan karşısında şansı olmadığını bilen CHP’nin, transfer ettiği 15 vekil ile İyi Parti’yi idare edeceği savunuldu.

GÜL’Ü ÖNE ÇIKARACAKLAR

Şimdiden Akşener’e ‘çekil’ çağrısı yapan CHP’li 15 vekilin cumhurbaşkanı adayı göstermeyecekleri ve Akşener’i ortada bırakacakları konuşuluyor. Bu süreçte seçime girmek için gerekli olan 100 bin imzayı toplama ihtimalinin de imkansız hale geleceği, Akşener’in çekilmek zorunda kalacağı dile getiriliyor. Akşener’i devre dışı bırakan muhalefetin hemen ardından da Abdullah Gül ismini ortaya çıkaracağı iddia ediliyor.

Son Güncelleme: 25.04.2018 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.