16. yıl konuşmasında onu da andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 16. yıl kuruluşunda 'yol arkadaşım' dediği Erol Olçok'u anmadan edemedi.

15 Ağustos 2017 Salı 00:45
16. yıl konuşmasında onu da andı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümünde Ankara Sincan'daki Harikalar Diyarı'nda konuştu.


Çorum’dan milletvekilleri, teşkilat yöneticileri, belediye başkanlarının da katıldığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’da hain FETÖ mensupları tarafından şehit edilen AK Parti’nin reklamcısı hemşehrimiz Erol Olçok’tan bahsetti.


Erdoğan, “Son 4 yılda iyice yoğunlaşan terör saldırılarına rağmen tarihi bir mücadele veriyoruz. Bu mücadeleden hep birlikte galip çıkacağımıza inanıyorum. Hiç kimse kerameti kendinde görmesin. Başarılarımızın ardında milletimiz ile kurduğumuz başarılı bir ilişki var.


Bu vesile ile 15 Temmuz şehidimiz Erol Olçok kardeşimizin şarkısını hatırlatmak istiyorum; Aynı yoldan geçmişiz biz, aynı sudan içmişiz biz. Yazımız bir kışımız bir, aynı sudan içmişiz biz. Bizler aynı bağın gülüyüz.” diye konuştu.








Son Güncelleme: 15.08.2017 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.