19 mega, 100 sosyal proje

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum için 19 mega, 100 sosyal projesi olduğunu açıkladı.

17 Kasım 2018 Cumartesi 18:33
19 mega, 100 sosyal proje

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çok sayıda STK temsilcisi ile bir araya geldi. İkinci Bahar Lokantası’nda düzenlenen yemekli toplantıda, STK temsilcileri Aşgın’a hayırlı olsun dilekleriyle birlikte başarısı için duacı olduklarını bildirdi.

Kısa bir selamlama konuşması ile toplantıya katılan STK temsilcilerine teşekkür eden Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Hayır niyetlerle çıktığımız bu yolda, tüm kardeşlerimizden dua istiyorum. Nasıl ki Çorum adına yapılacak tüm gönüllü işleri el birliği ile yaptık, inşallah görev bize kısmet olursa da, Çorum’u tüm dinamiklerle birlikte yöneteceğiz. Elbette ki insanız ve eksiklerimiz de olacaktır. Eğer ki bir eksiğimiz ve yanlışımız olduğunda kardeş sorumluluğu ile uyarıp bize doğru yolu işaret etmezseniz vebalde kalırsınız. Bu vebali bugünden sizlerin omzuna yüklüyorum. Ne yapacaksak el birliği ve gönül birliği içerisinde yapacağız.” dedi.

KİM HAYIRLISYA ONA NASİP OLSUN’

Belediye Başkan Adayı Adayı Halil İbrahim Aşgın, toplantıda yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “Kutlu bir yola çıktık. Bizim için hayırlı olacaksa Allah bize nasip eder, hayırlı olmayacaksa nasip etmesin. İlimiz için kim daha hayırlı iş yapacaksa, kim bu şehrin sorunlarını daha iyi çözecekse Allah inşallah ona nasip eder.

‘MAKSADIMIZ ALLAH RIZASI’

Bu süreçte güzel bir heyecan oldu Çorum’da. Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Aday adayı olduğum günden bu yana arayanlar, sosyal medyadan nasıl yardımcı olabiliriz diyenler oldu. Gerçekten bir sevgi yumağı oluştu. Yıllardır ektiğimiz tohumun karşılığını gördük. Biz sivil toplum örgütleri olarak yıllardır Allah rızası için bir şeyler yapmaya çalıştık. Bugün de Allah rızası için Çorum’a hizmet için aday adayı olduk.

‘MART 2019 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ’

2009 yılı öncesi siyasetle ilgili aday adaylığım olmuştu. 2009 yılından sonra siyasi faaliyetlerime nokta koydum ve daha sivil toplum ve akademik çalışmalara ağırlık verdim. Geldiğimiz süreçte Gezi olayları ile başlayan 17-25 Aralık olayları ile devam eden ve son olarak 15 Temmuz sürecini yaşadık. Bugün ise ekonomik saldırılar içindeyiz. Çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Yerel seçimler çok önemli. Mart 2019 yerel seçimler AK Parti için çok kritik bir seçim. Mesele sadece Çorum, İstanbul, Ankara Belediye Başkanlığı değil, ümmetin liderliğine soyulmuş bir milletin makus talihini yıkmak adına, acaba yürüyüşüne güçlü adımlarla devam edecek mi? Yoksa buraya kadarmış deyip geçmişte olduğu gibi yine bedeller mi ödeyeceğimiz? bir dönüm noktasındayız.

‘GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki seçimi ‘Gönül Belediyeciliği’ olarak açıkladı. Gönülden gönüle kurulan köprülerde sorunlar yaşıyor olmalıyız ki Gönül Belediyeciliği noktasında duruyor liderimiz. Biz de Çorum’da gönüllere girme hedefindeyiz.

19 MEGA PROJE, 100 SOSYAL PROJE

Sıradan bir aday adaylığı olsun istemedik. Proje ekibi kurduk. Şu an 19 tane mega projemizi hazırladık. Bunların bir kısımlarının görselleri hazır. 100’e yakın sosyal belediyecilik projemiz var.

DUA ORDUSU İLE YOL YÜRÜYORUZ

Aday adayı olduğum günden bu yana arkamda çok güçlü bir dua ordusu olduğunu hissediyorum. İki hafta sonra adaylar açıklanacak. Bütün adaylarımız muteber, her biri değerli ve çok güzel işler yapabilecek kapasitede insanlar. Onlara da başarılar diliyoruz.  Kaderimizde adaylığımız varsa bundan önce sivil toplum örgütündeki yaptığımız işler gibi inşallah hep birlikte yine güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum.”

Son Güncelleme: 18.11.2018 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2018-11-18 19:21:01

He he ALLAH rızası için canım. Sonrada doldur babam doldur .

Avatar
Kenann 2018-11-18 13:14:29

Aday Olduğunuza bir şey demiyoruz. Ama '' Allah rızası için aday oldum " demeyin Siyasetinize Rabbımin guzel ismini alet etmeyi..

Avatar
Hikmet 2018-11-18 13:56:21

Allah'ın adını ağzına alarak yaptığı süslü açıklama hükümsüz kalıyor

banner165