3 ilçenin kadın kolları adayı belirlendi

AK Parti Bayat, Ortaköy ve Boğazkale kadın Kolları Başkan Adayları belirlendi

12 Kasım 2017 Pazar 00:44
3 ilçenin kadın kolları adayı belirlendi

AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongre süreci 3 ilçe kadın kolu başkan adayının belirlenmesi ile devam ediyor.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam tarafından Ankara'da gerçekleştirilen mülakat sonucu Bayat, Ortaköy ve Boğazkale Kadın Kolları başkanlıklarına seçilen yeni kadın kolları başkan adayları belirlendi.

Bayat Kadın Kolları Başkanı Yıldız Demirci’nin yerine Fatma Ünal, Boğazkale Kadın Kolları Başkanı Zöhre Pulla’nın yerine Songül Ereroğlu, Ortaköy Kadın Kolları Başkanı Serap Özdemircan'ın yerine Sevda Doğan başkan adayı olarak belirlendi.

Kongre süreci ile genel değerlendirmelerde bulunan AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, şöyle dedi; “Şimdiye kadar 9 ilçemizin kongresini gerçekleştirdik. Bu ilçelerimiz kongrelerinin ardından büyük bir şevk ve heyecan içerisinde çalışmalarına başladılar.

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam tarafından dün Ankara’da gerçekleştirilen mülakatla 3 ilçemizin daha kadın kolları başkan adayı belirlendi. Bu ilçelerimizde yönetimlerinin oluşturulması için yapılacak mülakatlar sonrasında kongreleri gerçekleştirilecek. Şimdiye kadar kongresi gerçekleşen ilçelerimizde, önceki dönem kadın kolları başkanları ve yeni kadın kolları başkan adaylarının; birlik ve uyum içerisinde yürüttükleri kongre süreçlerinde AK Parti'ye gönül veren tüm kadın kolları teşkilatlarının bu birlik ve beraberliği bizleri gururlandırdı. 3 dönem kuralı gereği dönemi dolan ve özel nedenlerinden dolayı kadın kolları başkanlığından ayrılan başkanlarımızın yerine belirlenen başkan adaylarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletir, görevlerinde başarılar dilerim. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam ile yaptığımız görüşmede, kongresi olan ilçelerimizde oluşturulan yeni yönetimler ve dünkü mülakata katılan adaylarımız hakkında yaptığı övgüler; Çorum İl ve İlçe Kadın Kolları teşkilatları olarak bizleri onurlandırdı. Çorum teşkilatlarının her zaman övgüye layık olduklarını, bunu da yaptıkları başarılı çalışmalar ile gösterdiklerini ifade etti. Bizler bu övgüye layık olmak için çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan, yılmadan devam edeceğiz. . Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam 2019’da Cumhurbaşkanımızın kadın kollarına daha önem verdiğini bu nedenle kadın kollarının teşkilatlanmasının titizlikle üzerinde durulduğunu belirtti. Bizler de Çorum Kadın Kolları olarak, Cumhurbaşkanımızın bu hassasiyetini göz önüne bulundurarak çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceğiz. İlçe kongrelerimizin bitmesiyle gerçekleştireceğimiz il kadın kolları kongresinin ardından 2019 seçimlerine hazırlıklarımız başlayacağız.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “ Siyaset toplumun yarısı ile yürütülecek bir iş değildir. Kadın kollarımız bizim gücümüz. AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı her seçimde güçlü bir şekilde yol aldı. Bugün hiçbir siyasi partide böyle bir güç yok. AK Parti Kadın Kolları teşkilatı ülkemizin en büyük kadın hareketidir. Kadın Kollarımızın partimizi 2019’a en güzel şekilde sırtlayacağına inanıyorum. Takındıkları tavır ve bilge kişilikleri ile AK Kadınlar 2019’da başarının ne olduğunu açık ve net olarak gösterecekler inşallah. “ sözleriyle de bizlere verdiği destek ile toplumdaki yerimiz daha da perçinleşerek artmaktadır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şapinuvalı 2018-02-23 10:58:54

ortaköy kadın kolları başkanı bir tokatlı ah memleketim ah ne hallere düşürdüler güzelim partimizi reisi bu vebal tüm yönetime onay verenlere yeterde artar bile