4 meclis üyesiyle DP’den istifa etti

Demokrat Parti (DP) Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, bugün yapılan mazbata töreninin...

03 Nisan 2014 Perşembe 18:49
 4 meclis üyesiyle DP’den istifa etti

Demokrat Parti (DP) Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, bugün yapılan mazbata töreninin hemen ardından istifa etti.

Demokrat Parti'den 4 Belediye Meclis üyesi ile birlikte istifa ettiğini açıklayan Aydın, bağımsız Dodurga Belediye Başkanı olarak görevine devam edeceğini ve hiçbir ayrım gözetmeksizin Dodurgalı hemşehrilerine hizmet edeceğini söyledi.

“Amacımızın Dodurga ilçemize hizmet olduğunu ve geçmişte edindiğimiz tecrübe ve birikimimizle ikinci dönem Belediye Başkanlığı dönemimde hem Dodurga'yı imar ve ihya, hem de gönülleri fethetmeye devam edeceğimizin bilinmesini isterim.” diyen Aydın, şu açıklamalarda bulundu:

“30 Mart 2014 tarihli yerel seçimler için AK Parti'den aday adayı olmuştum. AK Parti'nin başka bir adayla seçime gireceğinin belli olması üzerine Demokrat Parti'den Belediye Başkan adayı oldum ve Dodurgalı hemşehrilerimin teveccühü ile Belediye Başkanı seçildim. Bu gün itibarı ile mazbatamı aldım. Belediye Başkan Adaylığı dönemimde Dodurgalı hemşehrilerime çok net oldum ve Belediye Başkanlığı'nı kazandıktan sonraki yol haritamı açık yüreklilikle anlatmaktan geri durmadım. Seçmenlerimizle kurduğumuz gönül birlikteliğimiz hizmet coşkusuna dönüşmüştür.

Seçim çalışmalarımda, seçimden sonraki yol haritamızın çizilmesinde nasıl şeffaf olmuşsak ve yol haritamızı seçmenlerimizle birlikte çizmişsek, bugün itibarıyla Demokrat Parti'den istifa kararını da birlikte aldık. Demokrat Parti adaylığım dönemimde bana destek veren seçmenlerimize, Demokrat Parti İlçe, İl ve Genel Merkez teşkilatına teşekkür ediyorum.

AK Parti'den aday adayı olduğumda da, Demokrat Parti'den aday olduğumda da, şimdi de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hep liderim olarak gördüm ve onu çok seviyorum. Kısa süreli de olsa O'nun partisinden organik olarak kopmuş olmam tek üzüntü kaynağım olmuştur. Ama hiç gönül bağımı koparmadım. AK Parti iktidarının ülkemize yaptığı büyük hizmetlerin farkındayım ve Bağımsız Belediye Başkanı olarak bu hizmetleri desteklemeye devam edeceğim.”





Son Güncelleme: 03.04.2014 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevda dodurga 2014-04-04 13:09:31

buradan başta milletvekili cahit bağcıya, il başkanı ahmet sami ceylana ve dodurga ak parti ilçe başkanı abdullah uysal ve yönetimine ilçede seçim sürecinde göstermiş oldukları hile hokkabazlıktan dolayı ak partimizi bırakarak demokrat parti adayına destek verip oy topladıkları için vede sayın başbakanımıza ihanet ettikleri için ak partili olarak hepsine hakkımı haram ediyorum.

Avatar
sevda dodurga 2014-04-03 22:31:07

Cicegi burnunda baskanimiz daha koltuga oturmadan kendilerini dodurgada ak partili olduklarini idda eden mevcut yonetimin il baskani arkadasinin ve corum millet vekillerimizden cahit bey murat bey in kendilerine soz verdikleri gibi tekrardan partiye alinacagini umdugu icin boyle bir yola bas vurulmustur kirati sahlandirmak bu olsa gerek sayin basbakanimizin dedigi gibi tren kacti artik atin intikami demisler ama siz ata ihanet ettiniz o at birgun tepecek

Avatar
hasan yurt 2014-04-04 03:37:12

böyle bir siyaseti esefle kınıyorum istifa edecektinse neden o partiden aday oldun o zaman...

Avatar
dodurga sevdalısı 2014-04-04 16:14:03

ak partideden aday adaylığını koyup ak parti seçmiyorsa geri ak partiye geçemez eğerki ak partiye geçebiliyorsa o zaman bu işin içinde cahit bağcı ve diğer milletvekilleride vardır demektir. dp seçmenlerine yazık dalga geçer gibi sen insanları kandır 2 gün sonra istifa et nerdesiniz dp seçmenleri???peki ak parti teşkilatına ne dersiniz hepsi dp ye destek vermiş!!! ak partiyi kötüye kullananlara dur demenin zamanı geldi sayın başbakanım tayyip erdoğan bu çirkin oyuna alet olmayın ak partiyi kullandıkları yeter.. eğerki geçerseler benim gibi ak parti gönüllülerini kaybederler

Avatar
cemil erdenay 2014-04-04 17:01:00

kubilay uygun un reekorunu kırabildi mi

banner165