40 şehrin analizi tamam

AK Partili 12 başkan yardımcısı tanınmadıkları ilde yerel seçim için nabız tuttu.

24 Eylül 2018 Pazartesi 08:53
40  şehrin analizi tamam

Tanınmadıkları il ve ilçelerde spor kıyafetle halkın nabzını tutan AK Partili 12 başkan yardımcısının 40 şehrin analizini tamamladığı bildirildi.

AK Parti yerel seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, AK Parti kurmayları, 81 ilin siyasi fotoğrafını çekmek için harekete geçti. Vatandaşlara belediye başkanlarından beklentilerini, görmek istedikleri isimleri soran başkan yardımcıları şu ana kadar yaklaşık 40 ilin analizini tamamladı.

Daha önce yapılan anketlerden de çıkan sonuçları karşılaştıran AK Parti kurmayları, adaylar belirlenene kadar tüm illeri tamamlayacak.

Belirlenen 12 başkan yardımcısı her hafta yaklaşık 100 vatandaşla görüşüyor. Görevlendirildikleri bölgelerde tanınmamak için tarihte devlet yöneticilerinin tebdili kıyafet uygulamalarını andıran yöntem ve taktikler geliştiren AK Parti kurmayları illerinde tanınabileceği için çalışmalarını halkın tanımadığı il ve ilçelere giderek yapıyor. Takım elbise ve kravat yerine spor kıyafetle siyasetçi görüntüsünden uzaklaşan isimler bu şekilde halkın arasına karışıyor.

TEŞKİLATLARA EĞİTİM

Öte tarafdan AK Parti yönetimi Ekim ayından itibaren yerel seçimlere yönelik eğitimlere başlayacaklar. 81 ilin seçim koordinasyon merkezi başkanı başta olmak üzere eğitimlerde her bölgenin yapısal özellikleri ve ihtiyaç duyulan hizmetleri konusunda bilgilendirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165