5 ilçenin başkan adayı tamam

AK Parti'de 5 ilçenin kadın kolları adayı belirlendi

07 Ekim 2017 Cumartesi 15:51
5 ilçenin başkan adayı tamam

AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongre süreci hazırlıkları 5 ilçe kadın kolu başkan adayının belirlenmesi ile başladı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam tarafından Ankara'da gerçekleştirilen mülakat sonucu Sungurlu, İskilip, Mecitözü, Uğurludağ ve Kargı Kadın Kolları başkanlıklarına seçilen yeni kadın kolları başkan adayları belirlendi.

Kargı Kadın Kolları Başkanı Gülhan Demiral'ın yerine Kargı Kadın Kolları Başkanı Adayı olarak Esra Peker, Uğurludağ Kadın Kolları Zeynep Uyar'ın yerine Uğurludağ Kadın Kolları Başkan Adayı olarak Ünzile Uyar, İskilip Kadın Kolları Başkanı Şaziye Şenay'ın yerine İskilip Kadın Kolları Başkan Adayı olarak Emine Bostan, Sungurlu Kadın Kolları Başkanı Havva Atmaca yerine Sungurlu Kadın Kolları Başkan Adayı olarak Hamide Uzun, Mecitözü Kadın Kolları Başkanı Ebru Atmaca yerine Mecitözü Kadın Kolları Başkan Adayı olarak Serap Yılmaz'ın belirlenmesiyle başlayan kongre süreci yeni başkan adaylarının oluşturacakları yönetimlerin mülakata tabi tutulup sonrasında ilçelerinde gerçekleşecek kongreler ile son bulacak.


Kongre süreci ile genel değerlendirmelerde bulunan AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir şöyle dedi; “Önceki dönem kadın kolları başkanları ve yeni kadın kolları başkan adaylarının birlik ve uyum içerisinde yürüttükleri kongre süreçlerinde AK Parti'ye gönül veren tüm kadın kolları teşkilatlarının bu birlik ve beraberliği bizleri gururlandırıyor. 3 dönem kuralı gereği dönemi dolan ve özel nedenlerinden dolayı kadın kolları başkanlığından ayrılan başkanlarımızın yerine Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam tarafından yapılan mülakat belirlenen yeni kadın kolları başkan adaylarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletir, görevlerinde başarılar dilerim.  Bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü bir teşkilatla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde giderek 2019 seçimlerine hazırlanmaya başlayacağız. İçerde ve dışarıdaki Türkiye düşmanlarına karşı birlik ve beraberliğimizin verdiği güçle 2023 hedeflerine doğru ilerleyen Güçlü Türkiye yolunda adımlarımızı sıklaştıracağız.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın " Yeni Türkiye’nin inşasında kadınlarımızın da aktif rol üstleneceklerine, ülkemizin 2023 hedeflerini yakalamasında pay sahibi olacaklarına inanıyorum. " sözleriyle dile getirdiği kadınlara olan inancını bizler AK Parti Çorum Kadın Kolları teşkilatları olarak yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız.”









Son Güncelleme: 07.10.2017 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.