81 ilden destek için gittiler

81 ilin eski Ülkü Ocakları Başkanı MHP lideri Devlet Bahçeli ile buluştu.

21 Kasım 2017 Salı 09:12
81 ilden destek için gittiler

Aralarında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı önceki dönem İl Ocak Başkanı Ahmet Hattab İmal'in de yer aldığı Ocak Genel Başkanı Olcay Kılavuz döneminde görev yapmış 81 ilden eski ocak başkanları Olcay Kılavuz'un daveti üzerine Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile buluştu.
Ziyaret sonrası bir açıklamada bulunan İmal, “Ülkemiz son derece zor bir dönemden geçiyor. Bu zor süreci atlatmak için MHP ve lideri Devlet Bahçeli çok büyük bir sorumluluk üstlendi. Ülkemize saldıranlar kalkan olarak MHP'yi karşılarında buluyorlar, şer odakları haliyle bir partimizi yok etmeye çalışıyor ve saldırıyorlar . Lakin ülkücüler bu oyuna düşmüyor MHP bölünecek oy kaybedecek diye kimse heveslenmesin! Aksine daha güçlü bir şekilde geliyoruz. Davamıza, partimize ve liderimize olan inancımız tamdır ve sonuna kadar emrindeyiz. Bu organizasyonda da önceki dönemlerde görev yapan ocak başkanlarımız olarak, liderimiz Devlet Bahçeli'nin sonuna kadar yanında olduğumuzu haykırmak için burada toplandık. Ayrıca Ülkü ocakları genel başkanımız Olcay Kılavuz Bey'e bizi liderin izinden bir an olsun ayırmadığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Yemek programı sonrası toplantıda bulunanlara hitap eden MHP lideri Devlet Bahçeli ise şöyle konuştu: “Ülkü Ocaklarında yetişmiş, sorumluluk üstlenmiş arkadaşlarımız olarak göreviniz bitmiş değildir. Milletimizin, Milliyetçi Hareketin ve Ülkü Ocaklarının sizin gibi birikimli, tecrübeli arkadaşlara ihtiyacı vardır. Siyasi partimizin beslenme kaynağı sizlersiniz. Hareketimizin, milletimizin ebed müddet kalabilmesini sağlayacak temel kaynak Ülkücü gençliktir. Ülkü Ocaklarında yetişmiş kardeşlerimiz olarak siyasette bulunmanız görevleriniz arasındadır. Davamızın gerçek sahipleri sizlersiniz. Birbirinizi seviniz. Gelecekte bu dava sizlere emanet edilecek. Bunun için kendinizi iyi yetiştirmelisiniz. Davanın gerçek sahipleri olarak Anadolu’da ve her yerde Ülkücü Gençliğe ve Türk Milletine sahip çıkmanızı istiyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.