A Takımındaki görevi belli oldu

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin A Takımı'nda yerini alan Hidayet Vahapoğlu, parti genel sekreter yardımcısı oldu

24 Mart 2018 Cumartesi 17:21
A Takımındaki görevi belli oldu

MHP'nin yeni Başkanlık Divanı belirlendi. 

MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayı'nın ardından yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK), bugün parti genel merkezinde Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

TOPLANTIDA YENİ BAŞKANLIK DİVANI BELİRLENDİ

Buna göre, Başkanlık Divanı'na Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ile Yaşar Yıldırım ve Sefer Aycan'dan oluşan 7 yeni isim girerken İstanbul milletvekilleri Edip Semih Yalçın ve Celal Adan ile Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya ile Sadir Durmaz yerini koruyan isimler oldu.

Kurultay öncesi Genel Sekreterlik görevinde bulunan İsmet Büyükataman, aynı görevi sürdürecek.

Hemşehrimiz Mustafa Hidayet Vahapoğlu ile Fatih Çetinkaya ise partinin genel sekreter yardımcıları oldu. 

Son Güncelleme: 26.03.2018 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-03-24 20:07:33

Görevinde başarılar diler vatana millete hayırlı hizmetler vermesini vede TOSYA İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOLUNUN AÇILMASI VESİLE olmasını canı gönülden dileriz Allahım utandırmasın hayırlı olur inşalllah.