Aday adaylarına kutlama telefonu

AK Parti Ankara Milletvekili aday adayı hemşehrimiz Av. Prof. Dr. Vahit Bıçak’ın, partisinden...

06 Mart 2015 Cuma 09:58
 Aday adaylarına kutlama telefonu


AK Parti Ankara Milletvekili aday adayı hemşehrimiz Av. Prof. Dr. Vahit Bıçak’ın, partisinden Çorum Milletvekili aday adayı olan isimleri telefonla arayarak hayırlı olsun dileklerini ilettiği bildirildi.


Yapılan açıklamaya göre, Ankara’da yoğun seçim kampanyası yürütmesine rağmen Çorum’u da ihmal etmeyen Vahit Bıçak’ın; Arif Ersoy, Faruk Özkader, Recep Kaymakcan, Fatih Maden, Orhan Bozkurt, Ahmet Ölçer, Esat Furkan Büyükçınar, Yaşar Uğurlu, Ahmet Sami Ceylan, Ali Osman Kıyak, Nurettin Kulalı, Berat Uzun, Necip Uygur, Şakir Şahin ve Fatma Çöpür’ü arayarak hayırlı olsun dileklerini ilettiği; diğer aday adaylarına da sekreteryası tarafından iletişim kurmaya çalıştığı ifade edildi.


Vahit Bıçak’ın bu nazik davranışının aday adayları tarafından memnuniyetle karşılandığı belirtilirken, Ankara ve İstanbul’dan Çorumlu vekillerin çıkmasının önemi dile getirildi.




Son Güncelleme: 06.03.2015 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.