Adaylar önümüzdeki hafta açıklanabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin adaylarının önümüzdeki hafta açıklanabileceğini söyledi.

16 Kasım 2018 Cuma 13:33
Adaylar önümüzdeki hafta açıklanabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti’de belediye başkan adaylarının önümüzdeki hafta açıklanabileceğini bildirdi.

NTV’nin canlı yayın konuğu olan Özhaseki, AK Parti'de 18 Kasım'da yapılacak e-temayül yoklamasının sonuçlarının o gün saat 17.00'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önünde olacağını belirten Özhaseki, "Teşkilatın görüşü ve raporlar 2-3 isim arasında git gellere sebep oluyorsa orada yeni anketler yaparak vatandaşlara sorulacak." dedi.

ADAYLAR YAKINDA AÇIKLANIYOR

Özhaseki, AK Parti'de belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağına dari bir soruya ise "Şu anda tespit ettiğimiz iller var. Bunların açıklanması hususunda netlik olmamakla birlikte peyderpey açıklayabiliriz. Önümüzdeki hafta ilk açıklamalar gelebilir." karşılığını verdi.

Özhaseki, AK Parti'de "adayların topluca açıklanması" yönünde ki görüşlerinde tercih edilebileceği bilgisini verdi. AK Parti'de hazırlıkların süratli bir şekilde yapıldığını aktaran Özhaseki, "Birçok ili, ilçelerine kadar netleştirdik. Önümüzdeki 10-15 gün içinde tüm Türkiye'yi hazırlamış olarak dosyaları Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edecek şekilde tutuyoruz." diye konuştu.

Özhaseki, iller, ilçeler düzeyinde açıklanabilecek şekilde raporların hazır olduğunu kaydetti.

Son Güncelleme: 16.11.2018 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gobel 2018-11-16 14:09:00

KARADAĞ GELECEK DERTLER BİTECEK

Avatar
Gizemli 2018-11-16 17:13:36

İllaki MEHMET KARADAĞ

banner165