Adayları bu kritere göre belirleyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahadan gelen mesaja göre yerel seçimlerde aday tercihinde bulunacağı ifade ediliyor.

02 Temmuz 2018 Pazartesi 12:34
Adayları bu kritere göre belirleyecek

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yeni yönetim sistemiyle ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından, yerel seçimlerle ilgili bir dizi çalışma başlatıyor.

Erdoğan'ın oluşturacağı proje ekibi eylül ayında başlatılacak yerel seçim süreciyle birlikte vaatlerin gerçekleşme oranını, halkın memnuniyet düzeyini ve gelen önerileri Erdoğan’a rapor edecek. Erdoğan, bu kapsamda bakanlıklar ve belediyelerin ayrı ayrı yürüteceği projeleri geçmişte 180 günlük eylem planında olduğu gibi Beştepe’de oluşturulan Yatırım Ofisi, Yerel Yönetim Politikaları Kurulu, İdari İşler Başkanlığı’ndaki ekibiyle izleyecek. Teşkilattan ve partiden gelen raporlar da Beştepe’ye iletilecek.

Belediyelerin yürüteceği projelerin hayata geçme oranının yerel seçimlerdeki aday tercihinde etkili olacağı ifade ediliyor. Erdoğan’ın mahalli idarelerle ilgili halktan gelen şikâyetler ve önerilerle ilgili kurmaylarından haftalık bilgi istediği vurgulanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sahadan gelen mesaja göre yerel seçimlerde aday tercihinde bulunacağı ifade ediliyor.

Haber7

Son Güncelleme: 03.07.2018 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Valdo 2018-07-02 13:18:59

Keşke şikayetler dikkate alınsa ama asla inanmıyorum il başkanımız verir ismi kimseyi dinlemezler

Avatar
Merhaba 2018-07-02 13:51:21

İl başkanına kaldıysa boş verin gitsin

banner165