Adı geçiyor ama…

Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi, ABB Genel Sekreteri hemşehrimiz Asım Balcı'nın Altındağ aday adaylığını köşesine taşıdı.

20 Kasım 2018 Salı 17:21
Adı geçiyor ama…

Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi, yerel seçimlerde AK Parti ve CHP’nin aday kulislerini köşesine taşıdı.

Selvi, yazısında Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı’dan da bahsederek, şu ifadelere yer verdi; “Bu arada Ankara’nın ilçeleri için bir anket çalışması yürütüldüğü söyleniyor. Altındağ’ın başarılı belediye başkanı Veysel Tiryaki’nin ismi bu kez Yenimahalle için gündemde. CHP Yenimahalle’de mevcut belediye Başkanı Fethi Yaşar’la devam dedi. Altındağ için Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı, Etimesgut için ise Kahraman Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün sorulduğu söyleniyor. MHP Etimesgut’ta mevcut belediye başkanı Enver Demirel ile devam demişti. AK Partili Mesut Akgül’ün belediye başkanı olduğu Mamak’ta Abdullah Özer’in, yine AK Partili Selçuk Çetin’in yönettiği Pursaklar’da ise Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ayhan Yılmaz’ın isimlerinin halka sorulacağı söyleniyor...”

BALCI HENÜZ İSTİFA ETMEDİ

Bu arada ABB Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı’nın ismi kulislerde Altındağ Belediye Başkan Aday Adayı olarak geçiyor. Ancak Balcı’nın AK Parti’de aday adaylığı başvuru süresinin sona ermesine rağmen henüz istifa etmediği, görevinin başında olduğu öğrenildi. Balcı’nın AK Parti Genel Merkezi’nden gelecek işarete göre Altındağ veya başka bir seçim bölgesinden aday adaylığının netleşeceği iddia ediliyor.

Son Güncelleme: 20.11.2018 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adil 2018-11-21 11:20:39

çoruma aday olsun asım bey

banner165