Adil Gür’den çarpıcı yorum

Ünlü anketçi Adil Gür’ün Orta Anadolu ve Karadeniz Bölgesi için söylediği sözler siyasi partiler için dikkat çekici.

13 Kasım 2018 Salı 13:01
Adil Gür’den çarpıcı yorum

Türkiye Mart 2019'daki yerel seçimlere hazırlanırken anketler de peş peşe açıklanmaya devam ediyor. Metropoll Ekim ayı anketini açıkladı. Ünlü anketçi Adil Gür ise elindeki verilerle yerel seçimde hangi partinin nerede ne yapabileceğini anlattı. Gür’ün Orta Anadolu ve Karadeniz Bölgesi için söylediği sözler siyasi partiler için dikkat çekici.

İşte o yorum;

ORTA ANADOLU'YU ALAN TÜRKİYE'Yİ ALIR...

Türkiye'de çok partili hayat boyunca Orta Anadolu'yu alan Türkiye'yi kazanıyor. Bu benim çok dikkatimi çekti, yani Orta Anadolu'yu kaybeden Türkiye'yi kazanamıyor. AK Parti, İç Anadolu ve Karadeniz'de gücünü önemli oranda koruyor. 24 Haziran'da buralardan MHP'ye birtakım oy geçişleri oldu. Şayet güçlü ve doğru adaylarla AK Parti bu bölgelerde yola çıkarsa buralardaki gücünü korumaya devam edecektir.

Son Güncelleme: 13.11.2018 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.