Ağbal ve CHP arasında gerginlik

Maliye Bakanı Naci Ağbal ile eski Maliye Bakanı CHP'li Zekeriya Temizel arasında gerginlik yaşandı

22 Şubat 2018 Perşembe 01:21
Ağbal ve CHP arasında gerginlik

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Torba Tasarı’nın ‘Türkiye İhracatçılar Meclisi ile İhracatçı Birliklerinin Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun'da değişiklik’ yapılarak İhracatçıların aidat ücretini düzenleyen madde görüşmelerinde Maliye Bakanı Naci Ağbal ile eski Maliye Bakanı CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel arasında gerginlik yaşandı.

CHP’nin komisyon sözcüsü, İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel’in “Ne yapıyor bu birlikler faaliyet olarak sorması ayıp ihracatçılara madalyalar vermekten öte. Yani ihracatçıya faydası ne?” sözlerine, Maliye Bakanı Naci Ağbal’dan “Bir dakika efendim. Şimdi öyle derseniz o zaman Cumhuriyet Halk Partisinin millete faydası ne, TOBB'un millete faydası ne? Bunların hepsi kanunlarla kurulmuş” karşılığı geldi. CHP’li Temizel bakanın CHP üzerinden yaptığı benzetmeyi eleştirerek komisyonu terk etti.

Toplantıya verilen aranın ardından CHP’li milletvekilleri tekrar komisyon toplantısına döndü.

YAYGIN BASIN

Son Güncelleme: 22.02.2018 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.