Aile içi şiddete dikkat çekti

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt

13 Ekim 2015 Salı 17:13
 Aile içi şiddete dikkat çekti


AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Emniyet Müdürü Murat Kolcu'yu ziyaret etti.


Milletvekili Kurt, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu'ya, şehit polis memuru Yaşar Uysal için taziyede bulundu.


Yapılan açıklamaya göre, ziyarette AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi M.Emin Türker, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Feridun Batan ve Gençlik Kolları üyeleri hazır bulundu.


Ceritoğlu, insanların gelenek ve göreneklerine bağlı kaldığı sürece emniyet görevlilerine fazla iş düşmeyeceğini ifade etti.


AK Parti olarak kadına yapılan şiddete karşı olduklarını vurgulayan Ceritoğlu, “Şiddet, dünyanın neresinde olursa olsun, insanların temel hak ve özgürlüklerini kullanmasında önemli bir engel teşkil eden ağır bir insan hakkı ihlalidir. Özellikle kadına karşı fiziksel, psikolojik, cinsel ve ekonomik olarak kendini gösterebilen şiddet, tüm gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin ortak sorunu olduğu gibi Türkiye'nin de en güncel sorunlarından biridir" dedi.


Taziye ziyareti nedeniyle memnuniyetini dile getiren İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, aile içi şiddet olaylarının üzerinde çok hassas davrandıklarını belirterek, “Aile için kavga haberi alındığı anda, polis memuru arkadaşlardan en kısa sürede kadın şiddete maruz kalmadan önce olaya müdahale edilmesini istiyorum" dedi.


Kolcu ayrıca, yapımı tamamlanan yeni Emniyet Müdürlüğü binasına taşınmak için hazırlıklara başladıklarını da belirtti.

Son Güncelleme: 13.10.2015 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165