Ak Gençlik'ten '15 Temmuz Şehitleri' hatıra ormanı

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları tarafından Çevre, Şehir ve Kültür Birim başkanlığı öncülüğünde 15 Temmuz günü hain FETÖ mensuplarının şehit ettiği vatan evlatları adına hatıra ormanı oluşturuldu.

24 Eylül 2016 Cumartesi 18:52
Ak Gençlik'ten '15 Temmuz Şehitleri' hatıra ormanı


AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları tarafından Çevre, Şehir ve Kültür Birim başkanlığı öncülüğünde 15 Temmuz günü hain FETÖ mensuplarının şehit ettiği vatan evlatları adına  hatıra ormanı oluşturuldu.


Dikim töreninde konuşma yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım; "15 Temmuz gününün açtığı yaralar asla yok olmayacaktır. Bu yaraları her gün hatırlayacak göreceğiz. Bu orman sayesinde yıllar sonra böyle bir darbe teşebbüsü oldu millet buna izin vermedi bu ormanda onların hatıraları var diyeceğiz. Geleceğimize ipotek koymaya çalışanlara izin vermedik vermeyeceğiz. Biz birlik oldukça bu millet birliğini bozmadıkça asla yenilmedi yenilmeyecek. Bu duygu v düşünceler çerçevesinde 15 Temmuz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.


15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı için AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Üniak Çorum teşkilatı da katıldı. 






Son Güncelleme: 24.09.2016 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.